Împletituri cu panglici

Câțiva metri de frânghie groasă, clapete colorate și cauciuc sunt legați în pufurile lui Stephen Burks pentru marca Dedar.

Marca italiană Dedar.. Cel mai mare editor și trendsetter de colecții textile. Motive etno-ecologice ocupă un loc important în cea mai recentă colecție a companiei. Nu doar în ornamentele specifice, ci și în tehnicile de producție. Designerul american Stephen Burks ( Stephen Burks ) un protagonist al tendinței în creștere și un iubitor de materiale reciclate, a fost inspirat de meșteșugurile din Africa, Asia și America de Sud…
Din frânghie groasă de cânepă cu adaos de fibre textile, a înșirat pufurile Babà.

Lungimi de frânghie legate împreună pentru a forma corpul unui puf. Baza sa.. Capetele inferioare, întărite în cauciuc.
Întreaga compoziție este înfășurată într-un corset de panglică cu fermoar.

În imagine: designerul Stephen Burks la lucru.

Citește mai mult  13 Mese de cafea clasice
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: