Întoarcerea clasicului

Un adevărat clasic nu se învechește niciodată: Fritz Hansen readuce în colecția permanentă scaunul Series 8 din 1968.

Scaunul stivuibil Series 8 a fost creat de către designerul Arne Jacobsen ( Arne Jacobsen ) în 1968 pentru interiorul Băncii Naționale Daneze. Materialul carcasei este placaj îndoit în 10 straturi.

Scaunul a fost completat ulterior cu brațe și prezentat în noua sa formă la Târgul de mobilă daneză din 1970. Această versiune a modelului se numește Lily și este considerat în prezent un clasic al designului din secolul XX.

Societate daneză Fritz Hansen, care produce Lily, a anunțat revenirea în colecția principală a prototipului său- Scaun seria 8. Scaunul Series 8 este disponibil în culorile negru și ciocolată închisă și va fi pus în vânzare în februarie 2010.

Citește mai mult  Întoarcerea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Maria

    Ce înseamnă întoarcerea clasicului pentru tine? Cum crezi că aceasta va influența cultura și societatea?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: