Întoarcerea acasă

Fabrica de mobilă Dedon a realizat un film de lung metraj despre mobila sa. În scurtmetrajul lui Bruce Weber, personajele transmit în mod convingător sentimentul de libertate și de viață în propriile condiții pe care consumatorul îl obține de la mobilierul de grădină Dedon.

«Nu voi trăi niciodată după reguli impuse de altcineva. Cu această declarație-manifest, începe filmul de trei minute realizat de Dedon despre mobilierul său de grădină.

Este scrisă de unul dintre cei mai cunoscuți călători din Kenya Denis Finch Hatton, explorator al savanelor și al naturii africane. Aventurile sale au fost cele care l-au determinat pe Bruce Weber Tema: Viața în natură, în care se încadrează organic mobilierul de grădină Dedon.

Am venit în această lume pentru că am vrut să trăiesc o viață cu sens. Vreau să învăț tot ce este de învățat pe acest pământ înainte de a muri și de a-mi da seama că nu am trăit cu adevărat…

Acțiunea are loc în jurul unui sicomor bătrân, undeva în mediul rural african ( să zicem, în Swaziland ). Eroi tineri care se leagănă pe ramuri, folosind scaunul Dedon ca leagăn. Valsând sub crengile unui platan, citind o carte înconjurați de un stol de fluturi sau alergând cu skateboard-urile printre obstacole făcute din mobilier din aceeași fabrică. Una peste alta, trăind viața din plin atât de convingător încât îți dorești să fii în locul lor.

Voce din off: "Când erai copil ai găsit un copac în care să te urci și în care să trăiești la propriu. Crescând, ați început cumva să vă refuzați acest mic răsfăț- În armonie cu natura. Și pentru nimic. Nu ar fi mai bine să transformăm o grădină într-o casă? Dedon – plecând acasă…»

Citește mai mult  Bucătăria plutitoare Leicht
Vezi toate mobilier de grădină Dedon

Prin amabilitatea lui dedon.de


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: