La ce nu vă puteți permite să economisiți când cumpărați mobilă?

Mobilierul tinde să fie o alegere lungă și minuțioasă. Pentru că se așteaptă să dureze mulți ani de acum încolo. Cum să nu faceți o greșeală și să nu economisiți bani pe calitatea bunurilor, precum și pe confortul și confortul dumneavoastră?

1.Cu privire la durabilitatea mobilierului. Nu vă zgârciți la capitolul confort și comoditate. Acest lucru este valabil mai ales pentru canapelele ieftine. Dacă doriți să vă folosiți paturile zilnic, aveți nevoie de un mecanism care să dureze. În caz contrar, va trebui să cumpărați o canapea nouă peste câțiva ani. Același lucru este valabil și pentru fotoliile, mesele și scaunele ieftine.

2.Despre mobilierul multifuncțional. Nu uitați că canapelele ieftine sunt adesea lipsite de spațiu de depozitare. Sub canapea se află de obicei aceeași cantitate de bagaje ca și un dulap de dimensiuni similare. Uitați-vă mai atent la cotierele canapelei: uneori acestea includ rafturi pentru cărți. Orice lucru cu unități de depozitare suplimentare elimină necesitatea unei unități de depozitare separate.

Nu doriți să faceți rabat de la confort și ordine. Canapele modulare cu două destinații, cu unități de depozitare încorporate, sunt concepute pentru a oferi mult spațiu și relaxare.

3.Cu privire la reputația producătorului. Dacă vă cumpărați mobilier economic, cum ar fi canapelele ieftine, le puteți "simți în magazin, alegeți produsul preferat, plătiți-l și luați-l acasă. Dar dacă cumpărați mobilier de nivel mediu, și cu atât mai mult dacă cumpărați mobilier de nivel înalt, trebuie să comandați dintr-un catalog cu o plată anticipată de 100%. Iar în showroom puteți evalua doar principiul de fabricație al unor modele similare.
calitatea mobilierului "ca la carte" imposibil de determinat.. se vede în timp. Și numai reputația fabricii, modul în care răspunde la plângerile clienților, așa cum a finalizat și îmbunătățește produsele, poate servi ca un fel de garanție. Alegeți producători cu experiență dovedită, mărci în care aveți cu adevărat încredere. În caz contrar, achiziția dvs. costisitoare s-ar putea prăbuși după doar șase luni un an de utilizare.

Citește mai mult  Daniele Livi despre sticlă și vânzarea emoțiilor

Tapițeria nu trebuie să fie doar frumoasă, ci și rezistentă. Calitatea are un preț, deoarece asigură o durată de viață lungă și fără cusur.

În imagine: canapeaua FA0010030-0130 de IFAB.

4.asupra calității materialului. Este mai bine să alegeți cel mai scump dintre "acoperiri economice", Decât cea mai ieftină dintre elite. De exemplu, o față laminată bună este mult mai atractivă decât furnirul de proastă calitate care se găsește de obicei în dulapurile ieftine.
Nu alergați după ieftinătate și în cazul în care doriți ca interiorul să fie "scump" impresie. Așadar, o tapițerie la modă crește vizual prețul chiar și pentru o canapea de clasă economică.

5.Nu vă zgârciți la ambalaj. Canapele ieftine și dulapurile ieftine sunt, în general, livrate neasamblate. Ambalajul lor se limitează la cutii de carton sau folie de plastic, care protejează doar împotriva murdăriei în timpul transportului. Mobilierul importat, mai ales dacă vine din Marea Britanie sau navighează din SUA, trebuie să fie bine ambalat. Fiecare fabrică străină are propriul său standard de ambalare. Dar merită să te asiguri și să comanzi un "extra" Sau în plus. Un astfel de transport atent poate costa până la o treime din prețul modelului. Nu economisiți niciun ban dacă comandați mobilier scump. Altfel nu poți garanta că nu va trebui să chemi un restaurator ( să repari zgârieturile din față ) sau să aștepți încă șase luni pentru un picior nou care să înlocuiască unul care s-a rupt pe drum. Și apoi.. Nuanță ușor greșită…

Taxele suplimentare ( și destul de ridicate ) pentru un transport foarte atent vă scutesc de riscul de a plăti de două ori.

Citește mai mult  Răchită lucioasă

6.Pe un constructor profesionist. În teorie, multe elemente pot fi asamblate de dvs. Dar atunci când cumpărați produse economice, se întâmplă uneori ca anumite piese să fie "retușate" la fața locului: ajustarea înălțimii ușii, tăierea unei găuri pentru chiuvetă sau pentru hota de aspirație. Tăiat în locul nepotrivit trebuie să cumpărați o piesă nouă. Și unele elemente, cum ar fi o unitate de bucătărie, sunt lungi și plictisitoare pentru a asambla singure. Prin urmare, este mai bine să apelați la un montator profesionist și să vă asigurați că mobilierul se potrivește perfect.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: