Lumi își lansează noua colecție

Design simplu și practic în gama de mobilier Lumi.

Noua colecție de mobilier Lumi este versatilă. Cu liniile sale simple și finisajul sobru, se va potrivi în aproape orice interior. Gama include dulapuri și sertare încăpătoare, dulapuri de perete și rafturi. Dulapurile sunt disponibile cu aripă dublă sau coplanară ( ușa se deplasează cu câțiva centimetri înainte și se dă la o parte ). Materialul este MDF placat cu furnir de stejar cu finisaj periat și patinat; furnir de tei lăcuit lucios. Se utilizează, de asemenea, sticlă de oglindă perlată.


Aruncați o privire la celelalte colecții de la Lumi.

Citește mai mult  Materiale plastice în designul de mobilier
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: