Lumini de neon geometrice

La târgul de la Stockholm din februarie, A2 a dezvăluit un nou piedestal colorat. Compania spune că mobilierul ar trebui să fie colorat – uneori la propriu.

A2- tânărul brand suedez de mobilier. Marca lansează piese concepute de propriul studio A2 Designers. Compania a prezentat o serie de noutăți la Târgul de mobilă de la Stockholm din 2011, una dintre acestea fiind noul design geometric al ușii de la FSB Colectează masa de noptieră 2011.

Aceasta continuă linia Collect lansată anul trecut. Canapeaua Bateau, cu cotierele sale joase, atrage toate privirile, o caracteristică distinctivă a noptierei «geometrică" Panoul din față este decorat cu triunghiuri în relief. Elementele cu înălțime dublă creează un efect vizual interesant.
Mobilierul poate fi vopsit în culori "țipătoare" fie în cea mai tradițională culoare albă, fie în cea mai tradițională nuanță de alb. Materialele folosite sunt lemn masiv și MDF. Designer Sara Larsson ( Sara Larsson ).

Citește mai mult  Interior trendy de la Diesel
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: