maestru al viselor

Un nou salon Dream Master a fost deschis în centrul comercial Tri Kita.

Dream Master este specializat în mobilier de dormit. Oferă colecții de mărci europene și modele proprii. Este una dintre puținele companii din România care are capacitatea tehnică de a produce unități de arcuri și saltele ortopedice.

Pentru paturi se folosește lemn natural. Căutați modele Dream Master, paturi englezești de la Original Bedstead Company și noptiere Mathmos Original, saltele elvețiene Dream On Comfort și paturi rusești PKD în noul showroom Dream Master de la etajul 3 al SC "Three Kita".

Explorați întreaga gamă din showroom-ul Dream Master.
Citește mai mult  Flori și molecule
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: