iSaloni – alegerea decoratorului

Am rugat-o pe decoratoarea Anna Zolotareva să ni se alăture la expoziția iSaloni și să ne vorbească despre cele mai interesante tendințe din lumea designului de mobilier.

Anna Zolotareva alege mobilierul nu numai după formă, ci și după senzație.

După un an de criză, în care multe fabrici au închis și au încetat să își mai actualizeze colecțiile, a avut loc o revenire, iar designerii au revenit la modelele la care lucraseră "pe ascuns". Anul acesta, ideea de a combina diferite forme, texturi și culori a fost revigorată.

După un an de criză, în care multe fabrici au închis și au renunțat să mai actualizeze colecțiile, s-a produs o revigorare, iar designerii s-au întors la proiectele lor, la care au lucrat "la negru". Ideea de a combina forme, texturi și culori incongruente a primit un suflu nou în acest an.

Ascundeți

Marile expoziții de mobilă vă permit să vedeți pe o singură platformă la ce au lucrat cei mai renumiți designeri în ultimul an.

Aici se conturează tendințele în materie de design interior. Așa că am decis să nu ne uităm la noutăți, ci să încercăm să ne facem o idee despre valorile interioarelor italiene.

Decoratoarea Anna Zolotareva a parcurs cu noi standurile de la expoziția iSaloni-2010 de la București. Și a prezentat texturi, forme și combinații de culori neobișnuite, care vor fi în vogă în sezonul următor.

Un punct important: un model modern ar trebui să fie plat și tridimensional în același timp.

Conținutul materialului

Texturi

Adăugați volum. Pe măsură ce au apărut noi tehnologii de procesare, la fel și designul interior. Modelele volumetrice nu mai sunt doar mobilierul clasic și tapetul texturat.

Citește mai mult  Scrieri de masă

Pereții sunt acum decorați cu panouri convexe, ușile au un model vegetal tridimensional, iar fronturile dulapurilor devin tridimensionale.

Mobilierul la modă arată ca și cum ar fi conturat de-a lungul riglei.

Forme

Pe o riglă. Canapele și paturile nu au încetat să fie confortabile, dar au căpătat un aer mai arhitectural, în ceea ce privește mobilierul de interior. Între timp, tot mobilierul are un aspect modern, în ciuda formelor curbate, a numeroaselor detalii din lemn și a tapițeriei din țesături naturale.

Cu cât mai puțin lemn a fost prelucrat, cu atât mai bine.

Disponibil la

Nu ascundeți lemnul! Salonul iSaloni din București a confirmat încă o dată tendința majoră în materie de design interior Refuzul finisajelor complexe în favoarea naturaleții. Lemnul netratat nu se regăsește doar în mobilier, ci și în accesorii.

Frumusețea este în detalii!

Detalii

O reinterpretare a unui clasic. Producătorii italieni de mobilă au preluat o experiență istorică: în loc de clasicele "labe de animal Iar figurile mitologice și animalele moderne împodobesc acum canapelele și mânerele fotoliilor. Același lucru este valabil și pentru cusăturile Capitone care ( ușor modificate ) au decorat canapelele moderne.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: