Micro-tendințe: 20 de articole pentru a-ți îmbrăca interiorul

Imprimeu leopard, houndstooth, denim, tricotaje de mână – toate aceste materiale, tehnici și decorațiuni din lumea modei s-au mutat în interioarele noastre și se simt cu încredere printre mobilier, aparate de uz casnic și accesorii pentru casă. Vedeți selecția noastră dacă nu ne credeți!

Decor interior

Ce are în comun un interior bun cu o piesă vestimentară preferată? Un interior de succes este ca un costum perfect adaptat care se potrivește perfect purtătorului: pune în evidență arhitectura și ascunde "zonele cu probleme". La fel cum ne învelim într-o haină de cocon supradimensionată într-o zi rece și vântoasă, când venim acasă ne scufundăm în fotolii confortabile și moi, în carouri pufoase și în căzi de baie calde.

Ce obiecte din lumea modei «Obținerea unei schimbări de look» interioarele? Interiorul poate deveni o extensie a unei garderobe la modă: designerii de mobilier și accesorii se inspiră din lumea plină de farmec a haute couture și împrumută materiale, tehnici și decorațiuni de la colegii lor din lumea creativă învecinată. Storcător de fructe din denim, imprimeu leopard pe perete întreg, covor houndstooth, Croșetat, precum și broderii, volane, arcuri, dantelă, nasturi.. astfel de atribute de modă vor face casa ta cu adevărat elegant și original. La urma urmei, important este ca interiorul să se potrivească ca un costum încântă ochiul și încălzește sufletul!

Leopardul

1.

1.

1.

1.

Găsirea de accesorii și decorațiuni luminoase

Partiție mobilă Loop de la Abstracta Suport pentru lumânări Abbracciaio de Kartell Imprimă Trett 08257 poster de Eichholtz
Citește mai mult  9 întrebări populare despre canapelele gonflabile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: