Scaun cu raft

Tânărul designer rus Mikhail Belyaev a prezentat un concept de scaun de bar cu un scaun neobișnuit, dar dublu funcțional.

Scaunul de bar S5 a fost proiectat de designerul din Sankt Petersburg Mikhail Belyaev. O atracție pentru ochi într-o funcție dublă neobișnuită scaun.

Spațiul dintre cele două elemente ale scaunului constituie o nișă sigură pentru obiectele personale ( o geantă, de exemplu ) făcându-l inaccesibil pentru hoții de buzunare.
Materialul care va fi folosit este placaj îndoit și tapițat cu piele, care este atașată fără sudură în caneluri de-a lungul marginilor jumătății superioare, ceea ce economisește mult material.

Citește mai mult  14 mese de cafea transformator
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: