Mobilier de grădină din metal

Mobilierul metalic nu este potrivit doar pentru grădină, ci și pentru zonele de luat masa în aer liber sau pentru împrejurimile piscinei. Această selecție de fotografii prezintă doar cele mai bune piese de la producători testați.

Iată cincisprezece modele metalice pentru a lua masa și a se relaxa în grădină. Alegerea dvs. de mobilier!

Grupuri de luat masa

Mese și scaune. Cadrul metalic este cel mai comun tip de mobilier de exterior pentru a mânca în aer liber mese și scaune. Alegerea acestui material robust este justificată- Mobilierul din metal poate fi folosit foarte intensiv. Apropo, acestea sunt grupurile de luat masa preferate de proprietarii de cafenele atunci când amenajează o terasă sau o verandă de vară. Mobilierul metalic de exterior ( cu scaun și spătar din tablă de oțel inoxidabil ) este foarte rar. De obicei cu un cadru din țevi metalice.

Masa și scaunele sunt cele mai populare mobilier metalic. Puteți cumpăra un set sau puteți combina elemente individuale într-un set.

Mobilier Lounge

Canapele, fotolii și șezlonguri. Mobilier de grădină pentru relaxare în natură este, de asemenea, adesea echipat cu un cadru din oțel inoxidabil ( mai puțin frecvent- aluminiu ). Orice persoană, indiferent de constituție, se poate întinde pe o canapea sau pe un fotoliu de relaxare cu o astfel de bază. Mobilierul metalic robust este, de asemenea, potrivit pentru divertismentul copiilor: o întreagă gașcă de copii poate sări și se poate târî pe el.

Mobilierul de grădină pentru relaxare este adesea construit cu un cadru metalic și un scaun confortabil și ergonomic – dar nu neapărat tapițat.

Citește mai mult  Sufrageria de primăvară de BoConcept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: