Markus Benz despre tendin╚Ťa pentru tot ceea ce este natural

Compania german─â Walter Knoll produce mobil─â tapi╚Ťat─â ├«nc─â din 1865. ├Äntre timp, a fost furnizor la Curtea Regal─â, furnizor de idei Bauhaus, designer de turism pentru interioarele Reichstag-ului ╚Öi a primit trei duzini de premii. Noile provoc─âri ale timpului nostru sunt prezentate de Marcus Benz, directorul general al companiei.

Odat─â specializat─â ├«n mobilier tapi╚Ťat, gama s-a extins pentru a include mobilier clasic de living, paturi de dormitor ╚Öi birouri de birou.

Pe r─âd─âcini. Design de fapt.. este o disciplin─â german─â. Arhitectul Peter Behrens, care colaboreaz─â cu AEG din 1907, a redenumit complet compania pentru prima dat─â, proiect├ónd nu numai cl─âdirile de fabric─â ╚Öi de birouri, ci ╚Öi punctele de v├ónzare cu am─ânuntul, mobilierul de birou, panourile publicitare, produsele ╚Öi chiar ambalajele ├«ntr-un stil uniform. El este considerat, pe bun─â dreptate, fondatorul designului industrial modern. Mo╚Ötenirea faimoasei Bauhaus ( ╚Öcoala de construc╚Ťii ╚Öi design artistic din care s-a dezvoltat mi╚Öcarea arhitectural─â ) modeleaz─â ast─âzi stilul german.

Despre influen╚Ť─â. Desigur, nu putem ignora influen╚Ťa puternic─â a designului italian din anii '60 ╚Öi '70. Acum la Leurica "Design german" ├Än╚Ťelegem expresia unui stil de via╚Ť─â interna╚Ťional, este un efort comun al designerilor no╚Ötri din Viena, Milano ╚Öi Londra.

Despre produse noi. La IMM 2015, Walter Knoll a prezentat "interioare inspirate", Produse noi pentru o mai bun─â calitate a vie╚Ťii. Acestea sunt canapele Jaan Living Continuarea gamei de succes EOOS, noi mese realizate din marmur─â sau onix de marmur─â de cea mai rar─â calitate. Noile fotolii de lounge Healey Lounge ╚Öi Kyo Lounge de la studioul de design londonez PearsonLloyd ╚Öi prima noastr─â colec╚Ťie de paturi tapi╚Ťate au fost foarte bine primite.

Cite╚Öte mai mult  Mas─â articulat─â

Despre materiale. Noile noastre mese Tama ╚Öi Joco Stone sunt fabricate din piatr─â natural─â.. Acesta este un material cu care lucr─âm pentru prima dat─â. Frumuse╚Ťea, chiar poezia, a marmurei ╚Öi a onixului de marmur─â este exprimat─â ├«n Nero Marquina, Noir Saint Laurent ╚Öi Onice Champagne. Un design sculptural, elegant, ├«n conceptul de culori ╚Öi materiale Natural Elegance.

Despre tendin╚Ťe. Ast─âzi, se acord─â o mare importan╚Ť─â texturii materialelor, senza╚Ťiei lor. Sunt ├«n vog─â lemnul natural masiv, pietrele rare, textilele ╚Öi pielea moale ├«n tonuri de p─âm├ónt sau un stil vintage care subliniaz─â natura materialului.

Cele mai interesante produse de la WalterKnoll, conform lui Markus Benz

Deoarece sunt, de asemenea, responsabil pentru design la Walter Knoll, toate produsele noastre sunt importante și apropiate de mine. Dar mie personal îmi place mobilierul cu forme curate și linii drepte, de înaltă calitate și cu un aspect "de lungă durată", design atemporal. Cum ar fi:

Canapeaua Grand Suite de la echipa de design australian de la EOOS by Walter Knoll: Nimic nu se compar─â cu o odihn─â pe un nor dup─â o zi grea de munc─â.
Scaunul Foster 520 de la Foster+Partners.. Mobilier clasic pentru camera de zi cu o nou─â interpretare.
Noua mas─â Tama.
╚śi, bine├«n╚Ťeles, colec╚Ťia noastr─â de covoare Legends of carpets.

Alege╚Ťi mobilier din materiale naturale

Scaun Camilla de Reflex Angelo Pat Dylan de Cattelan italia Fotoliu de relaxare Ego din colec╚Ťia Blossom de Potocco
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Comments: 1
  1. Anca

    Ce ├«n╚Ťelegi prin „tendin╚Ťa pentru tot ceea ce este natural”? De ce consideri c─â aceast─â tendin╚Ť─â este important─â? Cum crezi c─â aceasta poate influen╚Ťa alegerile noastre ├«n ceea ce prive╚Öte alimenta╚Ťia, produsele de ├«ngrijire personal─â sau stilul de via╚Ť─â ├«n general?

    R─âspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: