Nou de la Ligne Roset

Noua gamă de canapele Ligne Roset pare să plutească deasupra solului. Totul pentru că inspirația designerului a venit de la leagănul din grădină . Lansat recent la târgul imm Cologne 2010 din ianuarie.

Designer francez Inga Sempe ( Inga Sempé ) creat pentru companie Ligne Roset Colecția de canapele Ruché. Canapelele Ruché au primit o notă foarte personală din partea designerului Jean-Marie Massaud își datorează datoria unui leagăn de grădină de vară cu un scaun tapițat. Inga Sempé a încercat să reproducă efectul de mișcare și lejeritate vizuală, picioarele subțiri creând impresia de "plutire" pe podeaua scaunului.

Cotierele sunt înalte și sunt făcute pentru a te odihni și relaxa, astfel încât să te poți sprijini pe canapea, pe jumătate culcat pe ea și să-ți întinzi picioarele pe scaun. Un fel de "aruncat peste" tapițeria moale îndulcește liniile stricte ale cadrului.

Numele noii canapele Ligne Roset vine din franceză și înseamnă "volan": o cusătură decorativă cu plăpumi "întrerupte" cusăturile creează impresia de multe volane.

Țesăturile de tapițerie au efecte diferite: țesătura netedă creează un relief deosebit, în timp ce tapițeria din catifea "absoarbe" lumină și formează umflături moi.

Cadrul canapelei Ruché Fabricat din lemn masiv de fag natural sau vopsit. Potrivit designerului Inga Sempre, lemnul natural este frumos în sine.

Și în al doilea rând, a vrut să aducă niște lemn natural în camera de zi.. deoarece abundența materialelor sintetice din ziua de azi înseamnă că este posibil să nu mai existe nimic natural în cameră.Citește mai mult  Domiciliu - minimalism de birou
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: