Timp pentru a înflori

Saba Italia a lansat mai multe canapele și fotolii noi, evidențiate prin culori luminoase și primăvăratice pentru tapițerie.

Pentru expoziția Salone del Mobile – 2012, Saba Italia a pregătit o serie de noutăți, dintre care cea mai importantă este canapeaua modulară Pixel (™. – «pixel" ) proiectat de designerul Sergio Bicego ( Sergio Bicego ). Numele se referă nu numai la structura canapelei, care vă permite să rearanjați elementele pentru a vă crea propria compoziție, ci și la aspectul "pixel" al designului Noua tapițerie cu textură florală a brandului Saba Italia nu este doar un patchwork, ci un amestec bogat de culori și modele.

O altă canapea, proiectată tot de Sergio Biscego, se numește River (((&#40. – «râu" ) datorită unei forme ergonomice a corpului care amintește de albia unui râu cu meandre. Autorul sugerează utilizarea canapelei într-un set cu un fotoliu mic din aceeași serie. Textile verzi cu modele florale vesele pentru tapițerie.

Fotoliul Bustier de Giuseppe Viganò completează colecția de noutăți ) inspirat de moda secolului al XVII-lea, în special de corset. Potrivit designerului, această piesă specială de lenjerie amintește de spătarul fotoliului, care curge lin în cotiere.
Mobilierul tapițat poate fi completat de mese de cafea verzi.

Citește mai mult  Interior trendy de la Diesel
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: