Pre-show la iSaloni 2014. Moroso se inspiră din zidurile din Veneția

Noua colecție de scaune Serenissima, creată de tânărul duo de design Daniele Bortotto și Giorgia Zanellato.

Veneția, cu canalele sale, cu ape mari și mici, cu ziduri și cheiuri.. O sursă inepuizabilă de inspirație atât pentru tinerii designeri, cât și pentru creatorii de tendințe. Italienii Daniele Bortotto ( Daniele Bortotto ) și Giorgia Zanellato ( Giorgia Zanellato ) au creat anul trecut colecția de mătase Acqua Alta ( "High Water" pentru faimosul Leuelli ). Toate metamorfozele lagunei se reflectă în ea: culoarea apei, jocul de lumini, reflexiile cerului și, bineînțeles, zidurile înecate ale Veneției.

Designerii au mers chiar mai departe pentru Moroso. La baza scaunului înclinabil Serenissima Platforme construite de-a lungul canalelor în timpul "apelor mari. Designul metalic ușor este ideal pentru o varietate de module tapițate în Acqua Alta by Leuelli. Masa vă face să vă simțiți ca și cum nu stați doar pe o canapea, ci pe un canal, privind răsăritul soarelui peste Grand Lagoon.

Citește mai mult  Cum de a alege dreptul de mobilier tapițat cu țesătură potrivită
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: