Mobilier de design pentru tehnologie

Unii consumatori acordă atenție calității sunetului și calității imaginii, alții acordă mai multă atenție aspectului obiectului. Vorbește despre mobilier TV frumos. Ce modele pot fi găsite în diferite categorii de preț?

Un televizor ca parte a unui sistem de depozitare modular – soluția perfectă pentru camera de zi.

Două tactici posibile

Ascuns sau afișat în toată splendoarea sa. Ecranul și alte aparate pot fi depozitate în spatele ușilor de mobilă goale, integrându-le cât mai mult posibil în spațiul de locuit. Sau găsiți un suport care să eclipseze imperfecțiunea unui ecran dreptunghiular negru.

Ce să alegeți?

Bugetul este important. În plus față de rafturile deschise și unitățile închise ( modele adoptate de producătorii de standuri AV profesionale ) piața oferă o varietate incredibilă de forme de mobilier.. Sau pot fi dulapuri TV din sticlă, comode în stil clasic sau rafturi moderne. În fiecare segment de preț există o soluție non-trivială.

Materiale

Fără restricții acustice. Spre deosebire de dulapurile TV profesionale, unde materialele sunt selectate ținând cont de acustică, suporturile TV de design au o gamă mult mai largă de aspect și finisaje. În plus față de sticlă, este posibil să se utilizeze lemn masiv și MDF, suprafețe de furnir din specii exotice și chiar acoperite cu frunze de aur, argint.

Citește mai mult  space&interiors va avea loc la Milano

În fotografie: Dulap TV cu fereastră de Cattelan italia.

Versiunea Economy

 • Mobilier de cabinet cu unitate TV. Un sertar ca parte a unui program modular. Puteți alege între un aranjament simplu de colț sau o combinație cu alte elemente Rafturi și dulapuri de perete.

Dezavantajul: staționaritatea — Aceste dulapuri nu pot fi mutate dintr-un loc în altul.

Plusul: "lovitura" exactă în ambianță — Sertarul se combină perfect cu celelalte elemente de mobilier. Îl puteți cumpăra oricând aveți nevoie. Sau schimbați un model plictisitor cu unul din aceeași colecție: gama de module unitare este adesea completată.

 • Comoda cu sertare. Televizorul este montat pe capacul său superior. Ecranul trebuie să fie la nivelul ochilor, altfel trebuie să vă întindeți gâtul și nu vă veți putea relaxa urmărind filmul.

Dezavantaj: nu există loc pentru a ascunde firele și cablurile. Acesta este un neajuns care afectează adesea comodele de modă veche.

Partea bună: există spațiu pentru depozitare — Important dacă aveți o colecție mare de CD-uri sau casete. În plus, arată mult mai potrivit lângă pat decât un dulap profesional din sticlă și metal.

 • Birou/secretar. Ascundeți pur și simplu ecranul în spatele unei uși de dulap, astfel. Dar, în acest caz, pot exista probleme cu dimensiunea televizorului: nu toate fabricile occidentale produc mobilier pentru modelele kinescopice de televizor.

Clasa medie

 • Tapițer de tip Floor-tray ( producători- Porada, Longhi ). Majoritatea modelelor au un ecran pivotant: dacă doriți, puteți viziona filme din orice loc din cameră.

În imagine: Suport pentru ecran cu plasmă Domino de la Porada.

 • Rafturi "electrificate. Acestea oferă nu numai companiilor străine, ci și celor naționale. Rafturile pot susține greutatea ecranului dvs. delicat, iar montanții vă oferă suficient spațiu pentru cabluri. Unii producători ( Dl.Uși, Paolo Marchetti, Dyatkovo ) sugerează instalarea unei prize electrice direct pe raft. Aici puteți construi toate echipamentele necesare.
 • «Partiție". Este, de asemenea, un element de zonare ( de exemplu, Amari by Bo Concept ). Îl puteți instala în centrul camerei, creând o "cameră de proiecție" proprie. Această opțiune este potrivită doar pentru camerele spațioase Distanța până la ecran ar trebui să fie de 1,6-3,2 metri pentru televizoarele cu o diagonală de 21"" și de 2,5-5 metri pentru modelele de 32 de inci.
Citește mai mult  Masă articulată

Nu este necesar ca suportul pentru televizor să fie amplasat pe un perete. Acesta poate fi folosit ca un separator de cameră și, astfel, poate fi împărțit în zone.

Fabrică

Fabrici de mobilă. Cele mai multe dintre standurile de design pentru televizoare ar trebui să fie căutate în gama acelorași fabrici care produc mobilier pentru casă. Furnizorii profesioniști de rafturi de echipamente profesionale oferă, de asemenea, un model foarte frumos. Dar aceasta este mai degrabă o excepție de la regulă.

În imagine: Biblo TV / Maxi TV cubicle by Smania.

Segmentul de top

Cel mai divers. Modelele din această categorie sunt greu de clasificat. Fiecare dintre ele este unică în felul său. De exemplu, dacă vă jucați cu designul, montanții au o formă complicată din placaj turnat ( Horm ) sau o sticlă lăcuită la modă ( Reflex, Fiam și Glas Italia oferă astfel de montanți pentru televizoare din sticlă ). Dacă doriți un dulap închis, acesta vine cu un suport care vă permite să montați ecranul la o înălțime confortabilă ( Ligne Roset ).

 • Standuri TV rotative. Ecranul se află în partea din față, rafturile pentru playerul media se află dedesubt și un ecran de vizualizare în partea din spate Compartimente de depozitare pentru CD-uri, CD-uri sau chiar cărți. ( oglinda + TV este o alegere populară în dormitoare și băi;.

Suporturile rotative pentru televizor sunt ideale pentru camerele spațioase. Puteți viziona televizorul din orice unghi.

 • Stand TV Vision de Bonaldo
 • Stand TV plat de Gallotti & Radice
 • Look Girevole porta TV stand by Moda by Di liddo e Perego
 • Raft pentru televizor Folio de la Alivar

Stand TV Vision by Bonaldo.

 • Dulapuri încorporate pentru ecran/difuzoare. Fațadele mobilierului sunt realizate din sticlă lăcuită; locul unde se află ecranul este incolor, translucid. Și dacă comandați "lac negru", dulapul și ecranul se contopesc într-un singur întreg: atâta timp cât nu este apăsat butonul telecomenzii, televizorul este de nerecunoscut. De asemenea, dispune de un sistem de circulație a aerului și de ventilație forțată. Producătorii de mobilier au învățat să ascundă nu numai ecranul, ci și difuzoarele ( sunt prevăzute canale pentru ca sunetul să iasă din măruntaiele dulapului ). ( Acerbis, Kettnakker, Misura Emme ).
Citește mai mult  Bucătăria plutitoare Leicht

Cea mai recentă tendință este un ecran de televizor ascuns în spatele unui dulap din sticlă lăcuită sau oglindită. Atâta timp cât ecranul este oprit, nimeni nu ar putea ghici prezența sa în cameră. Sticla nu distorsionează sunetul sau imaginea atunci când este pornită.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: