Premiul Plus One Lammhults

Unul dintre cele mai longevive modele ale mărcii suedeze Lammhults a fost câștigătorul premiului Form +1 2012, care a fost acordat în cadrul Târgului de mobilă și iluminat de la Stockholm.

Premiul Form +1, organizat de revista Form pentru a promova designul scandinav, este prezentat anual în cadrul Stockholm Furniture& Târg de lumini. Concursul se distinge prin absența unui juriu sau a unui juriu, astfel: câștigătorul din anul precedent selectează personal ceea ce el sau ea consideră a fi cel mai bun produs expus.

Designerul Thomas Bernstrand ( Thomas Bernstrand ) care a câștigat primul loc în 2011, a dat preferință unui clasic viu a mărcii Lammhults- Fotoliul S70-4, inspirat de școala Bauhaus. Acest model, proiectat de Börge Lindau ( Börge Lindau ) și Bo Lindekrantz ( Bo Lindekrantz ) face parte din seria S70, lansată pentru prima dată în 1968. Iar unele dintre piesele din colecție, cum ar fi fotoliul S70-4, sunt încă în producție și astăzi, cu un succes continuu. Thomas Bernstrand și-a explicat decizia spunând că, odată cu obsesia sa modernă pentru lucruri noi, ceva bine uitat din cele vechi O modalitate bună pentru companii de a-și păstra și spori individualitatea.

Aruncați o privire la câștigătorii premiului Form +1 de anul trecut.

2002 . Modelul suedez Brasilia. Designerii Ola Rune ( Ola Rune ) și Eero Koivisto ( Eero Koivisto ).

2003 . Modelul Kapoor de Örsjö Belysning. Designer Matti Klenell ( Matti Klenell ).

2004 . Pauză de LK Hjelle. Norvegia Spune studio de design.

2005 . Vertigo de Offecct. Designer Eero Koivisto.

2006 . Modelul Brent de David Design ( noul nume De Nord ). Designer Björn Dahlström ( Björn Dahlström ).

Citește mai mult  Scrieri de masă

2007 . Schița de Gärsnäs. Designer Damian Williamson ( Damian Williamson ).

2008 . Libri suedezi. Designer Michaël Bihain ( Michaël Bihain ).

2009 . Modelul Rib de la Johanson Design. Designer Alexander Lervik ( Alexander Lervik ).

2010 . Paie de Blå Stația. studioul de design Osko+Deichmann.

2011 . Modelul Ivy de la Swedese. Designer Thomas Bernstrand.

Vezi alte lucrări de Lammhults.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: