Proiectare adaptivă

Numele tânărului brand danez Muuto poate fi tradus prin "o nouă perspectivă". Și există un motiv pentru asta! Această marcă produce obiecte de design interior care sunt adesea o abordare nouă a obiectelor familiare. Compania oferă în această toamnă două produse noi în același timp.

Marca scandinavă Muuto Muuto prezintă reînnoirea toamnei a sortimentului său.

masă de luat masa- lucrări de proiectare Gabriella Gustaffson ( Gabriella Gustafsson ) și De Mattias Stahlbohm ( Mattias Stahlbom ) de la biroul de proiectare TAF Architects. Există un motiv pentru care modelul se numește Adaptabil.

Ideea noastră a fost să actualizăm o masă clasică scandinavă din lemn. Rezultatul este o referință evidentă la un model tradițional, dar alegerea materialelor și noile detalii i-au dat o notă de prospețime.

În imagine: Gabriella Gustaffson și Matthias Stahlbom, autorii noutății.

Există un joc de cuvinte în numele Adaptable se traduce din engleză prin "adaptive", «"ușor de adaptat.", și în al doilea rând, este un fel de încapsulare a cuvântului "masă".. adică "tabel".

Masa de luat masa Adaptable se adaptează cu adevărat la gusturile proprietarului. Designerii de la Muuto au dat topului de masă trei finisaje posibile, patru- un "cadru" metalic-piedestaluri și tri- picioare. Combinând culorile după cum doriți, puteți avea până la treizeci și șase de mese de luat masa diferite. Adaptable by Muuto va fi în magazine din noiembrie.

Apropo, Matthias Stahlbom nu s-a oprit aici!

Un designer a decis să adauge o gamă de corpuri de iluminat E27. Acum celebrul său "bec Illich" ( dacă acest concept este cunoscut de designerii scandinavi ) propus cu o bază mov și sârmă.

Citește mai mult  Bar de vinuri pe roți


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: