SashaDasha Design face un picnic pe insulele nordice

Noua colecție de mese de la designerii ruși merge să cucerească primăvara la Milano.

Northern Lands ( "Northern Lands" )- O serie de trei mese și un suport pentru băuturi pentru picnicuri și călătorii. Modelele sunt realizate din placaj stratificat. Ușoare și pliabile, mesele sunt ușor de transportat. Contururile lor asimetrice urmăresc contururile insulelor nelocuite din Oceanul Arctic. Geografie- Unul dintre subiectele preferate ale duo-ului creativ de la SashaDasha Design.

Tinerii designeri ruși Alexandra și Darya Gantseva prezintă o nouă colecție în cadrul Milan Design Week. Într-unul dintre principalele puncte de reper la modă Ventura Lambrate.. Muzeul Național de Design Cooper-Hewitt găzduiește PICNIC, o expoziție dedicată mesei în aer liber. Membrii echipei de creație TIVD ( This Is Very Dangerous )- își vor prezenta lucrările pe această temă 20 de tineri designeri din întreaga lume.

Citește mai mult  Scrieri de masă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: