Cât costă o unitate de rafturi din plastic??

La ce să vă așteptați atunci când cumpărați un raft de plastic? Ce influențează costul produsului și dacă puteți economisi bani?

Vești bune! Toomax a apărut recent pe piața Românesc cu o gamă de prețuri ușor peste limita inferioară a acestui interval de prețuri, rezistent la temperaturi scăzute și capabil să suporte greutăți de până la 30-50 kg!

În imagine: Freedom Corner Shelf Unit 93-10 de Toomax.

Sub 1000 de Leu

Mai puțin nu înseamnă mai bine. Este puțin probabil să găsiți un raft bun din plastic pentru mai puțin de 1000 de Leu. Pentru acești bani, de regulă, oferiți doar biblioteci mici, uneori cu sertare. De ce? Raftul Toomax un articol de dimensiuni mari, este nevoie de mai mult material pentru a face. Plasticul în sine trebuie să fie suficient de puternic pentru a suporta greutatea rafturilor. O bibliotecă ieftină este bună pentru lucruri mai ușoare. Nu toate modelele de clasă economică vor rezista la "viață sub cerul liber pe un balcon sau într-o casă de vară.

Rafturile ieftine din plastic, rezistente la fluctuațiile de temperatură, la precipitații și la lumina directă a soarelui, oferă un spațiu de depozitare practic pentru echipamentele și uneltele de grădină.

De la 1.000 la 5.000 de Leu

Media aritmetică. De regulă, prețul rafturilor din plastic variază de la 1000 la 5000 de Leu. costul este influențat în primul rând de calitatea materialului.

Citește mai mult  Mobilier lăcuit

Această secțiune de rafturi montate pe perete poate suporta sarcini de până la 30 kg, deși greutatea sa este destul de redusă.

În imagine: Raft de perete Toomax Freedom 93-1.

Modelele robuste din PVC sunt la fel de robuste și durabile ca și suporturile metalice și sunt construite pentru a rezista în timp – exact așa cum vă așteptați de la Toomax. Ușor de curățat, rezistent la deteriorări mecanice. În același timp, rafturile în sine sunt suficient de ușoare pentru a putea fi instalate și mutate cu ușurință, dacă este necesar.

Totul poate fi comparat. Costul rafturilor este direct proporțional cu dimensiunea și configurația acestora. Astfel, un model independent va fi mai ieftin decât un sistem modular, dar și mai puțin practic. La prețul sistemului modular se adaugă elemente suplimentare utile: sertare și coșuri, uși cu balamale. Bineînțeles, sistemul modular are propriile avantaje incontestabile – poate fi asamblat după cum doriți, cu secțiuni deschise și închise alternativ, și poate fi reconstruit și refăcut în funcție de necesități. Sistemul de rafturi modulare Toomax poate fi folosit pentru a crea colțuri interioare și chiar colțuri exterioare.

Indiferent de configurația camerei, sistemele modulare Toomax vă permit să mobilați orice parte a perimetrului, inclusiv colțurile interioare și exterioare.

De la 15 000 de Leu în sus

Trebuie să plătiți pentru statut. Prețul unui rack premium nu poate fi implicit scăzut. Acestea sunt fie modele de design, care sunt mai potrivite pentru nevoile estetice ale clienților bogați, fie sisteme de rafturi modulare de mari dimensiuni fabricate în Europa. Companiile de renume internațional investesc foarte mulți bani, atrag designeri vedetă și desfășoară campanii publicitare de profil înalt. Toate acestea au un impact direct asupra costului unei unități de raft.

Citește mai mult  Tabel de transformator


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: