Scrieri de masă

Poate o piesă de mobilier să ajute oamenii să comunice mai mult?? Designerul Tianyu Xiao crede că exact la asta servește noua sa măsuță de cafea de la târgul de la Stockholm.

Designerul Tianyu Xiao ( Tianyu Xiao ) a prezentat măsuța de cafea Writable la Târgul de mobilă de la Stockholm 2011 din capitala suedeză, la începutul lunii februarie. Numele modelului provine de la cuvintele englezești write ( "a scrie" ) și tabel ( 'tabel' ).

Blatul mesei de scris secret ascuns Trei panouri rotative. Pe de o parte, ele reproduc finisajul blatului, iar pe de altă parte, au un finisaj de ardezie pe care puteți scrie cu cretă.
Un designer crede că lăsându-și unul altuia bilețele amuzante îi va ajuta pe oameni să se apropie și să-și îmbunătățească relațiile.

Citește mai mult  Mobilier în pânză de păianjen
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: