13 ╚Ťinute mini pentru hol

Dac─â holul dvs. nu este foarte spa╚Ťios, un dulap de perete, o comod─â compact─â ╚Öi o oglind─â elegant─â vor fi cea mai bun─â alternativ─â la mobila voluminoas─â ╚Öi la depozitele ├«ncorporate.

De inspira╚Ťie european─â

Un hol pentru rus Umera╚Öul este, ├«n primul r├ónd, un loc de depozitare a garderobei familiei. Amenajat cu dulapuri ╚Öi alte piese de mobilier voluminoase, transform─âm holul ├«ntr-un depozit, ├«n care stilul ╚Öi frumuse╚Ťea sunt scoase din discu╚Ťie. ├Än cazul ├«n care holul din casa ta este prea ├«ngust, cump─âra╚Ťi o unitate mini: nu va fi capabil s─â stocheze toate lucrurile pe care le de╚Ťine╚Ťi. Dar ag─â╚Ťarea unei haine, legarea unei e╚Öarfe ├«n fa╚Ťa oglinzii, punerea unei umbrele ├«ntr-un suport, depozitarea pantofilor ├«ntr-o cutie de pantofi sunt ├«ntotdeauna posibile…. Seturile compacte de mobilier sunt potrivite nu numai pentru holuri mici, ci ╚Öi pentru coridoare spa╚Ťioase, dac─â nu dori╚Ťi s─â depozita╚Ťi ├«ntreaga garderob─â a reziden╚Ťilor dumneavoastr─â.

Mini-seturile de mobilier au venit ├«n interioarele ruse╚Öti din Occident: europenii v─âd holul de la intrare ca pe un "punct de sta╚Ťionare" ├«ntre u╚Öa de la intrare ╚Öi cas─â ├Äntre u╚Öa de la intrare ╚Öi cas─â, unde v─â pute╚Ťi arunca hainele ╚Öi pantofii. Vestibulele mici sunt dotate doar cu mobilierul necesar, compact, ├«n func╚Ťie de destina╚Ťia lor f─âr─â dulapuri voluminoase. Un dulap de perete dotat cu c├órlige pentru haine, un cuier pentru p─âl─ârii ╚Öi un suport pentru umbrele, un puf sau o banc─â, o oglind─â, un dulap pentru pantofi, un dulap sub╚Ťire sau un dulap cu sertare suspendate Iat─â lista de baz─â a minidecora╚Ťiilor.

Pentru a afla mai multe despre diferitele stiluri de holuri mici, r─âsfoi╚Ťi fotografiile noastre de prezentare. Fe╚Ťe din sticl─â ╚Öi l─âcuite, sau poate furnir de stejar sau fag ╚Öi accesorii forjate.. Face╚Ťi clic pe fotografii pentru a vedea setul de dormitor preferat.

Cite╚Öte mai mult  Patina
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: