Dulapul de pantofi pentru hol

Diferiți producători oferă acum diferite seturi de holuri. Ce le diferențiază și în ce constau acestea?

Oglinda din hol trebuie să fie cea mai bună oglindă din casă! Privindu-vă reflexia, intrați și ieșiți într-o stare de bună dispoziție. Acest mic otoman practic din piele este un must-have. Este perfect pentru atunci când aveți copii sau rude prin casă.Culoarea din hol ar trebui să fie caldă și festivă ( de exemplu, portocaliu sau galben pentru unul dintre pereți ). O podea caldă, reglabilă în zona de intrare este binevenită.

Oglinda din hol ar trebui să fie cea mai bună oglindă din casă! Privindu-vă reflexia, intrați și ieșiți într-o stare de bună dispoziție. Asigurați-vă că plasați aici un puf mic și practic tapițat în piele: un puf este convenabil dacă în casă sunt copii sau oaspeți în vârstă.Culoarea unui hol ar trebui să fie caldă și festivă ( de exemplu, portocaliu sau galben pentru unul dintre pereți ). Podele calde, reglabile în zona de intrare.

Ascundeți

Din ce constă un hol?

Abordarea occidentală și cea Românesc. Abordarea occidentală a formării unui set de hol sugerează că acesta are un minim de elemente necesare doar pentru a vă lăsa haina sau pentru a atârna o umbrelă pe el. Holul de peste mări- este doar zona de intrare, în timp ce în România este.. Spațiu pentru depozitare, de asemenea. Pe baza mentalității rusești, producătorii interni creează dulapuri spațioase cu cel puțin un dulap. Având în vedere aceste caracteristici, producătorii străini oferă, de asemenea, o gamă extinsă de articole pentru export.

Citește mai mult  Scaune de bar și scaune de bar: design

Pentru europeni, holul este "punctul de întâlnire" între ușa de la intrare și casă, unde vă puteți arunca hainele și pantofii. Prin urmare, în holuri a pus doar cele mai necesare, mobilier compact.

Hol modern.. De obicei, un cuier ( cu un raft sau o secțiune pentru pălării ) un sertar sau un suport pentru pantofi și o comodă cu oglindă. Acest lucru este adesea îmbunătățit de un puf care are și un sertar mare sub scaun.

Set minim de mobilier de hol – un cuier și un dulap de pantofi.

  • Suport de haine Tot de Porada, design Zappa Terry, Marconato M
  • Raft de podea Tabard de Pallucco Italia, proiectat de Santachiara Denis
  • Sala de intrare Cubus 01 de la fabrica Team 7, proiectată de Auer Karl
  • Holul Alana de la fabrica Huelsta

Suport de haine Tot din fabrica Porada, design Zappa Terry, Marconato M.

Avantajele modelelor moderne. Astăzi, cele mai multe seturi de holuri sunt mobilier modular. Doar cele mai economice modele sunt vândute ca monobloc. Program modular.. Este foarte util: în funcție de dimensiunea camerei și de cerințele dvs., puteți crea un dulap de dimensiuni considerabile și personalizabil pentru hol. Tu ești cel care decide ce dulapuri vor fi folosite și în câte.

Modelele moderne și compacte valorifică la maximum dimensiunile compacte și designul ergonomic. Puteți alege fie un dulap de colț, fie un dulap încastrat, prevăzut cu umerașe de capăt (hainele vor atârna "în fața dumneavoastră" &#41 împotriva peretelui, nu în lateral;. Dulapurile de colț sunt instalate destul de des în holurile de intrare, deoarece oferă mult spațiu de depozitare și necesită puțin spațiu.. Este încăpător și economisește mult spațiu.

Principiul modular face posibilă schimbarea rapidă a configurației și amplasării elementelor.

Producătorii de holuri

Două tipuri de fabrici. Unitățile pentru holuri de intrare sunt disponibile nu numai de la firmele de dulapuri, ci și de la fabricile de specialitate.. Producători de dulapuri și dulapuri încorporabile. La urma urmei, ei știu câteva lucruri despre mobilierul de depozitare. Elementele de bază ale oricărui dulap de tip "walk-in wardrobe" pot fi folosite pe hol pentru a crea un dulap sau o zonă de depozitare deschisă pentru hainele exterioare. Puteți instala secțiuni speciale pentru depozitarea pantofilor, un raft special pentru curele sau rafturi retractabile pentru haine. De asemenea, puteți construi un dulap în holul dvs., care este cea mai comună alegere în România.

Citește mai mult  Cum se calculează prețul unui blat de bucătărie

Dulapul de sine stătător este ideal pentru zonele de intrare spațioase. Producătorii dezvoltă modele care pot fi utilizate din mai multe "capete" în același timp.

Tipuri de holuri

Hol încorporat în hol. Puteți instala un dulap într-un hol pentru a economisi spațiu. Majoritatea caselor standard au o amprentă la sol mică. Dulapurile standard nu sunt de multe ori foarte compacte – când le deschideți, nu mai rămâne mult spațiu. Un dulap creează un punct central în jurul căruia pot fi amplasate alte piese de mobilier, cum ar fi rafturile de colț și sertarele de mezanin. Cel puțin o ușă de dulap este de obicei prevăzută cu o oglindă. Garderoba este capabilă să susțină obiecte grele ( haine de blană, de exemplu ).

Un dulap sau un vestiar cu uși glisante este cea mai frecventă opțiune de mobilier de hol în România.

Holul de intrare- Loft. Ca o alternativă la dulapurile prefabricate, puteți instala un raft special, care poate fi instalat într-o nișă, închideți partea din față și obțineți un dulap. Rafturi de acest tip sunt, de asemenea, plasate în jurul perimetrului camerei, pentru a crea un vestiar. Dacă instalați o secțiune și o completați cu rafturi și cârlige pentru haine, veți obține un contor deschis de "mansardă" pentru hol.

Vestiarul în stil mansardă este o alternativă la un set complet de hol.

  • Dulap ARIAS de la fabrica Nolte Germersheim
  • Vestiar Zenit de Rimadesio, design de Bavuso Giuseppe
  • Dressing Cabina Armadio de Porro, design de Centro Ricerche Porro, Lissoni Piero
  • Amenajări interioare pentru vestiare Paso de la fabrica Huelsta

Vestiarul ARIAS de la Nolte Germersheim.

Coridorul invizibil. Există holuri care nu au nici un dulap, ci doar o singură fațadă. Acest sistem de depozitare este plasat în cameră de-a lungul peretelui și apoi se închide cu o singură bandă de clapete. Adică, pentru a crea un "hol invizibil" Ați putea folosi o unitate de perete complet cu o unitate de perete montată pe perete și spațiu de depozitare pentru întregul program de garderobă.

Citește mai mult  Cum să alegeți materialul potrivit pentru blatul de bucătărie

În spatele unei singure foi de "uși invizibile de hol" se poate afla orice loc.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: