14 piese de mobilier reprezentând coroana britanică

Cine nu ar visa s─â tr─âiasc─â visul regalit─â╚Ťii?? Pentru a face aceast─â fantezie un pic mai aproape de realitate, obiecte cu simboluri ale Imperiului Britanic. Mobilier ╚Öi accesorii cu un motiv de coroan─â, de exemplu.

Printre cele mai populare simboluri ale Imperiului Britanic, primul loc este de╚Ťinut cu ├«ncredere de Union Jack, iar al doilea loc este ocupat pe bun─â dreptate de coroana britanic─â. Designerii folosesc imaginea sa mai pu╚Ťin intens dec├ót cea a steagului, dar nu se "uzeaz─â la ochi" ╚Öi are un aspect proasp─ât ╚Öi frapant. Coroana britanic─â se reg─âse╚Öte at├ót ├«n interioarele clasice, c├ót ╚Öi ├«n cele moderne. Nu numai c─â replicile arat─â grozav ├«n aceasta din urm─â, dar ╚Öi reprezent─ârile de inspira╚Ťie britanic─â ale coroanei.

Aplica╚Ťii sau broderii pe o pern─â, nasturi metalici broda╚Ťi pe un piept de sertare, o imprimare de coroan─â pe un covor sau pe tapi╚Ťeria de mobilier, gravur─â pe vesel─â ╚Öi vase – acest simbol poate sublinia aproape orice pies─â de mobilier sau accesoriu de cas─â. Unele fabrici produc chiar scaune ╚Öi fotolii cu sp─âtar sau alte elemente ├«n form─â de coroan─â britanic─â. Prezen╚Ťa unor astfel de obiecte ├«n cas─â este ca ╚Öi cum ar fi o amintire a statutului ├«nalt al proprietarilor ╚Öi a loialit─â╚Ťii lor fa╚Ť─â de tradi╚Ťie.

Mobilierul ╚Öi accesoriile cu ├«nsemne regale ar fi un subiect suplimentar de conversa╚Ťie cu oaspe╚Ťii ╚Öi o oportunitate de a face o alt─â excursie ├«n istoria Marii Britanii.

Cite╚Öte mai mult  Prouve RAW de Vitra
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: