Aprilie Alias weave

În cadrul expoziției de la Milano, Alias a prezentat o serie de scaune versatile care pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior.

Designerul Patrick Norguet ( Patrick Norguet ) a proiectat noua colecție de scaune Kobi pentru brandul italian Alias. Gama și-a făcut debutul la Salone del Mobile – 2012, târgul internațional de design interior din aprilie.
Inspirația pentru colecție vine din imaginea colectivă a scaunelor tradiționale realizate din "împletituri" Noile modele sunt ușoare din punct de vedere vizual, cu un aspect arhitectural restrâns, ușor și cu o notă modernă schiță.

Caracteristica izbitoare a colecției este însăși "plasa" structura carcasei și a cadrului, în special elementul original "șanfrenat", este un adevărat punct de atracție, Scaunul și spătarul sunt încadrate. Forma laconică a scaunelor este compensată de varietatea finisajelor: acestea pot fi alese în diferite nuanțe de lac, iar picioarele nu sunt doar vopsite, ci și furniruite în furnir de stejar. Rigiditatea scaunului poate fi atenuată de pernele detașabile care sunt disponibile în trei variante: doar pe scaun, pe scaun și spătar, pe tot corpul. Tapițerie – Textil sau piele.

Răsfoiți alte modele de la Alias.
Citește mai mult  Mordant
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: