25 mese rotunde

Masa rotundă este spațioasă și frumoasă: este gata să joace rolul de "vioară întâi" în camera de zi și în bucătărie.

Pe urmele regelui Arthur

Legendarul rege Arthur, care a restabilit dreptatea și pacea în Marea Britanie devastată de războaie, a avut în faptele sale sprijinul celor mai valoroși cavaleri ai țării, cu care a ținut consiliu doar la celebra Masă Rotundă – căci la o astfel de masă nu există nici primul, nici ultimul loc.. toate locurile sunt la fel de onorabile.

Astăzi, folosim masa rotundă ca piesă centrală de compoziție în camerele de zi, pentru zonele de luat masa din bucătării, terase și verande. După cum se dovedește în practică, masa rotundă de bucătărie poate – în afară de avantajele menționate mai sus – să vă "dea un avantaj" la masa dreptunghiulară obișnuită și alte caracteristici cheie. În primul rând, are mai mult spațiu: masa rotundă de bucătărie nu are colțuri, ceea ce înseamnă că, în condiții egale, poate găzdui cu patru persoane în plus exact cât trebuie, cu colțuri lipsă. În al doilea rând, masa rotundă de luat masa Este estetică și expresivă. Pentru a vedea dacă această din urmă afirmație este adevărată, este suficient să ne uităm la fotografia unei selecții de. Aceasta demonstrează în mod clar varietatea de modele de mese rotunde, originalitatea lor stilistică și de design.

Masă rotundă din lemn Este cel mai adesea un produs al stilului clasic sau rustic. Ceea ce îl diferențiază este aspectul său impunător și uneori cu adevărat luxos.. O bază centrală sculptată ( cu trei până la patru coloane ușoare, un piedestal sculptat ) sau picioare dăltuite cu marginea sculptată, decorate cu intarsii sau cu un blat de lucru din sticlă temperată, lăcuit, lustruit sau ceruit manual.

Citește mai mult  Archistudio vă invită la seminarii și expoziții speciale

Mesele rotunde moderne sunt disponibile în lemn, metal cromat, sticlă transparentă sau colorată și chiar policarbonat, poliuretan de formă neobișnuită. Acestea sunt ergonomice și ușoare, sunt disponibile într-o varietate de culori și au inserții de lărgire care le permit să mărească suprafața de lucru.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: