Mobilier din răchită

Rama este mai frumoasă, naturală sau sintetică? Răsfoiți gama noastră de modele și convingeți-vă singur. Oferim variante din gama de producători renumiți.

În fața dumneavoastră se află 19 modele originale – produse de cele mai bune fabrici europene.

răchită naturală

Fabricat din ramuri și tulpini. Tradiția de a țese lucruri din obiecte de artizanat datează din cele mai vechi timpuri. Dar vechile tehnici nu sunt uitate în zilele noastre. Astăzi, răchita naturală ( sau mai bine zis răchita naturală ) este realizată manual și mecanic. Tot felul de materiale: ramuri de salcie, tulpini de rattan, frunze de bananier etc.

Există adesea un cadru metalic sub răchita naturală. Deși sunt posibile și alte modele.

Wicker sintetic

Fabricat din rășină. Mobilier din răchită din materiale naturale atrage prin originea sa naturală, dar domeniul său de utilizare este limitat. Articolele din salcie și rattan sunt foarte sensibile la influențele mediului Picături de ploaie și raze de soare. Pentru utilizarea în grădină, mobilierul cu răchită sintetică este de departe preferabil. Principalele sale avantaje- Robust, durabil și rezistent la toate tipurile de condiții meteorologice.

Mobilier de grădină din răchită – un produs popular de vară. Dar cel mai bine este să cumpărați la sfârșitul sezonului, când companiile au reduceri.

Citește mai mult  Patul de podium pentru interiorul tău: cum să alegi și ce să iei în considerare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: