Adăugați și scădeți

Un set pentru puriști – mobilierul de baie de la Alape.

Oțel emailat- Cartea de vizită a scoicilor germane Alape. Acestea arată ca ceramica, dar sunt mai rezistente și mai ușoare decât aceasta. Se poate modela aproape orice formă. Compania a completat produsul său emblematic cu gama de mobilier A˘system additonal. O colecție special concepută pentru lavoarele Alape.

Este modular, astfel încât puteți asorta oricare dintre cele 24 de bazine cu un set asortat. Elementul principal – modul sub chiuvetă. Puteți alege dintre cinci înălțimi diferite, patru lățimi și două lățimi adâncimi. Designul de mobilier include, de asemenea, dulapuri, blaturi și sertare. Puteți să le puneți pe podea sau să le agățați, să le folosiți pentru depozitare sau ca scaune.

Accesoriile completează imaginea: suporturi pentru prosoape, oglinzi, cârlige etc. Formele simple și discrete ale tuturor pieselor creează un stil omogen. Finisarea mobilei- cu combinația de lemn și metal, caracteristică stilului Alape. Contrastul cu smalțul alb ca zăpada al lavoarului este dat de ( nuc, antracit sau stejar deschis ) și de laminatul ( nuc sau stejar gri ).

Citește mai mult  Opera înaripată Mobilier contemporan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: