Fotoliu sacos: cum să decorezi cu diferite stiluri

Scaunul-sac – aka bingback – este un accesoriu unic care se va potrivi în multe stiluri și va fi un plus confortabil și original la restul mobilierului, va ajuta la transformarea interiorului și va face o notă luminoasă.

Conținutul materialului
Citește mai mult  Fotolii în negru

În fotografie: Ekaterina Markelova și Andrei Lobin, designerul biroului

O modalitate de a vă transforma cu ușurință interiorul sau să o împrospătați în funcție de sezon Înlocuiți țesătura unui scaun de sac. La urma urmei, un astfel de fotoliu în interior- Un accesoriu izbitor care atrage privirea. În prezent, pe piață sunt disponibile pe piață bingback-uri de diferite culori și forme, cu pictură de autor, coperți de texturi neobișnuite, cu printuri și chiar reproduceri de picturi celebre chiar pe țesătură.

Puteți schimba husa în mai puțin de zece minute, astfel încât să vă puteți schimba adesea mobilierul și să folosiți fotoliul pentru accente colorate.

  • Fotoliu Morfino de la Casamania.
  • Fotoliu Helgo de Hay.
  • FA0050121-0307 de la IFAB.
  • Scaun Shadow de Meritalia.

Beneficiile pentru sănătate – o altă virtute a scaunului cu sac. Materialele folosite pentru a face bingback sunt non-toxice- Desigur, atunci când vine vorba de producători responsabili și de încredere de mobilier fără rame. Un astfel de mobilier ia cu ușurință forma corpului uman, permite să nu supraîncărcați coloana vertebrală și este indispensabil pentru cei care petrec mult timp la birou. Datorită siguranței și non-traumatice, scaunul-sac este ideal pentru proiectarea camerei copilului. În plus, capacele detașabile sunt ușor de curățat atunci când este necesar.

Cum să încorporezi un fotoliu de sac într-un interior

Să vorbim despre stilurile în care un bing-bag s-ar potrivi cel mai organic. Afirmația că sacul de scaun din interior- un element de cazare modestă pentru studenți, și-a pierdut de mult timp relevanța.


Citește și:

  • Cum să alegeți accesoriul potrivit
  • 13 modele diferite
  • Ghidul gratuit al locurilor

În imagine: Scaun de cârpe de la Droog.

Stil Boho. Fără îndoială, un astfel de accesoriu ar arăta nelalocul lui într-o cameră de zi clasică, dar pentru cei care iubesc stilul vintage, este un accesoriu excelent De exemplu, într-un interior boho. Există o mulțime de opțiuni pentru capacele de sac pentru a se potrivi cu acest stil- imprimeuri florale, satin și catifea, tricotate și patchwork.

Țară, rustic și loft. Binbags nu sunt mai puțin relevante în popularitatea crescândă a stilului de țară american și rustic, care se caracterizează printr-o dorință de confort, nu supraîncărcat cu decor și o mulțime de materiale naturale. Binbeg cu înveliș de blană falsă confecționat din blană lungă, pânză de iută aspră, piele de căprioară sau blugi.. Materialele folosite sunt complet compatibile cu interiorul rustic.. s-ar potrivi perfect într-o cameră de zi în acest stil. Este o piesă de accent neobișnuit și vă permite să vă relaxați pe deplin, înlocuind cu ușurință fotoliul obișnuit de lângă șemineu. Fotoliile cu astfel de huse s-ar potrivi la fel de bine în interioarele de mansardă.

Avangardă, high-tech și artă pop. Pentru interioarele avangardiste, high-tech sau pop-art, pot fi alese mai multe scaune de sac cu huse monocrome strălucitoare, huse de vinil sau imprimeuri de picturi celebre, cum ar fi picturile lui Andy Warhol.

Minimalism . Într-un interior minimalist, puteți face din spătar o compoziție, alegând o formă neobișnuită. Un fotoliu în formă de pară nu va surprinde aproape pe nimeni în interior, dar cu ceva timp în urmă au apărut fotolii care imită forma fațetată sau ca și cum ar fi compuse din mai multe forme geometrice. Este ușor să faci din acest accesoriu un accent colorat, ridicând o copertă monocromă și luminoasă.

Stil scandinav. Pentru un stil scandinav, scaunul-sac poate fi un înlocuitor pentru fotolii și canapele cu cadru obișnuit. Se potrivește în camera de zi, dormitor sau chiar în bibliotecă și birou. Husele pentru scaune sunt potrivite: cu imprimeuri botanice, din in și bumbac, tricotate sau din blană. Selecția actuală merge dincolo de tradiționalul "eco" alb și verde O mare varietate de forme și culori, care vor deveni un adevărat punct de atracție al interiorului dumneavoastră.

Alegerea fotoliilor

Fotoliul Stage de la brandul Tonon Fotoliul InOut 101L din colecția InOut de la Gervasonia Fotoliu Charlotte de Horm.it

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: