Anil Kecelioglu despre depășirea crizei și estetica contemporană

Cum se descurcă unul dintre cele mai cunoscute branduri italiene din lume? Ce noutăți aduce Natuzzi la București? Anil Kecelioglu, vicepreședinte pentru Europa de Est și de Sud-Est, România și CSI, director general al Natozzi Russia LLC, ne spune.

Despre participare. Anul acesta am venit din nou la iSaloni Worldwide București cu două branduri Natuzzi Italia și Natuzzi Editions. Și a adus câteva canapele contemporane care au fost deja prezentate la salonul de la Milano și în timpul congresului nostru comercial din 2015. Deci este momentul potrivit pentru a arăta ce avem potențialilor clienți, designerilor și distribuitorilor noștri.

Despre produse noi. Sunt disponibile mai multe canapele noi, toate tapițate în piele și țesătură, cu o notă contemporană. Ca umplutură se utilizează poliuretan confortabil, care oferă mai mult confort utilizatorului. Una dintre navele emblematice Canapea Don Giovanni. Designul său luminos și ușor este dispus pe orizontală, ceea ce îl face potrivit atât pentru interioare clasice, cât și pentru cele ultramoderne. Cu alte cuvinte, va arăta grozav cu orice stil de mobilier și accesorii. Neobișnuită prin mărimea și proporțiile sale, această canapea cu o înălțime și o adâncime reduse pare un loc de odihnă atractiv și luxos.

Despre evoluție. Astăzi, piața Românesc se îndepărtează foarte încet, dar în continuare, de formele clasice, mai mult în direcția celor moderne. Și încercăm să fim în ton cu această nouă eră a designului.

Despre competiție. În acest moment, există o concurență puternică la nivel premium. Concurenții noștri, la fel ca și noi, încearcă să prezinte tot mai multe modele noi, cu modele și concepte noi. Nu este vorba doar de frumusețe sau de design în sine. Piața stilului de viață se îndreaptă spre estetică, culoare, design, țesături care atrag clientul.

Citește mai mult  Un nou standard de la Artek și Comme des Garçons

Despre tendințe. Astăzi nu doar piața ne afectează, ci și noi înșine avem o mare influență asupra ei. Dar Natuzzi există de 56 de ani; suntem una dintre cele mai renumite mărci din lume în domeniul mobilierului tapițat și al produselor conexe. Desigur, ținem cont de nevoile pieței, dar stabilim și tendințele care sunt în concordanță cu stilul nostru de viață. Acesta este modul de viață al Natuzzi Italia.

Despre criză. Bineînțeles, din cauza situației mondiale, expoziția iSaloni Worldwide Moscow este mai mică decât anul trecut ( două etaje atunci și unul de data aceasta ). Dar noi credem că această criză poate fi depășită. Credem în piața Românesc.. am avut cel mai mare stand la Salonul iSaloni de la București! — și vom investi în ea acum și în viitor. Distribuitorii noștri sunt, de asemenea, afectați de criză: încercăm să îi sprijinim cu promoții și campanii speciale. Strategia noastră este de a supraviețui și de a investi în viitor.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: