Asta e.

Colombostile a produs o serie de mobilier pentru emisiunea "That's it" a regelui pop Michael Jackson. Dar, din cauza morții muzicianului, ordinul nu a mai fost necesar. Fabrica a decis să scoată la licitație piesele în memoria cântăreței.

Marca italiană Colombostile produce mobilier luminos și original. Deloc surprinzător, fabrica a fost însărcinată să producă mobilier special pentru Michael Jackson.
Mobilierul a fost comandat de un studio de design englez în iunie 2009 pentru interiorul casei lui Jackson din comitatul Kent ( Regatul Unit ). De asemenea, a fost planificat să fie folosit pe scenă pentru spectacolul This is it ( English. – «Asta e tot." ).

Mobila a fost lăsată în posesia lui Colombostile în urma morții premature a cântărețului. Iar la 25 iunie 2010- la aniversarea morții artistului.. a fost scos la licitație în Las Vegas. Julien's Auctions ( "Julien's Auctions" ) licitat Music Icons ( "Music Icons" ) în timpul căreia au fost vândute peste 200 de obiecte aparținând lui Michael Jackson și altor muzicieni. O parte din profit a fost donată unor organizații de caritate.

Colombostile a donat obiecte din mai multe colecții pentru licitație. De exemplu, scaunele din colecția Haute Couture proiectate de Carlo Rampazzi ( Carlo Rampazzi ). Modelele sunt încrustate cu cristale Swarovski, acoperite cu foiță de aur și îmbrăcate în piele de aur alb. Biroul încrustat cu perle de mamă din colecția Il'600 a fost proiectat de Maurizio Chiari ( Maurizio Chiari ) pe baza unui model din secolul al XVII-lea. De asemenea, la licitație este scoasă o canapea cu cadru sculptat din colecția Esmeralda și alte obiecte destinate lui Michael Jackson.

Citește mai mult  Tipuri de dulapuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: