O bibliotec─â exotic─â

Carlo a lansat o "bibliotec─â" online a materialelor exotice pe care brandul le folose╚Öte pentru a-╚Öi confec╚Ťiona mobilierul. Acum fiecare coaj─â de nuc─â de cocos ╚Öi scoic─â poate fi v─âzut─â ├«n detaliu.

Compania indonezian─â Carlo este cunoscut─â mai ales pentru mobilierul ╚Öi accesoriile sale realizate din materiale neobi╚Önuite. Fondatorul brandului, designerul italian Carlo Pessina ( Carlo Pessina ) a fost primul care a folosit coji de nuc─â de cocos pentru mobilierul s─âu. Mai t├órziu, ╚Öi-a ├«ndreptat aten╚Ťia spre alte materiale naturale exotice scoici, pietricele, scoar╚Ť─â de copac, rattan, fibre de palmier, bambus.

De-a lungul anilor, în arhivele companiei Carlo s-a acumulat o întreagă bibliotecă de materiale, culori și texturi neobișnuite. Gama de materiale a fost extinsă recent, iar "biblioteca" a fost extinsă deschis online: pentru cei care doresc să exploreze toate finisajele disponibile înainte de a plasa o comandă pentru mobilierul lor.

Se adreseaz─â ├«n primul r├ónd arhitec╚Ťilor, designerilor ╚Öi decoratorilor. Deoarece Carlo ofer─â nu numai piese din colec╚Ťiile proprii ├«n toate finisajele. Dar se ocup─â, de asemenea, ╚Öi de proiecte personalizate Mobilier ╚Öi obiecte decorative personalizate ├«n oricare dintre ╚Ťes─âturile pe care le dori╚Ťi.

╚śTIRILE RELATIVE:
Vizita╚Ťi biblioteca de materiale online a fabricii Carlo.
Explora╚Ťi toate produsele Carlo la .
Cite╚Öte mai mult  11 ╚Öezlonguri din plastic
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: