Birou inspirațional de BuzziSpace

BuzziSpace a lansat o nouă colecție de mobilier de birou al cărei design se bazează pe trei "piloni": acustică, funcționalitate, ecologie. O altă contribuție a mărcii la spațiile de lucru în plan deschis.

Designerul Sas Adriaenssens ( Sas Adriaenssens ) proiectează o gamă de mobilier de birou modular pentru marca belgiană BuzziSpace. O colecție despre care se spune că a fost inspirată de "anii 1930, stilurile Art Deco și Bauhaus", poartă numele de BuzziSwitch.

Multifuncționalitate- este unul dintre atuurile cheie ale liniei. Mai multe pufuri pot fi folosite pentru a face o bancă, canapelele cu spătar înalt creează o cabină de conferință, un fotoliu poate fi chiar demontat și întors cu susul în jos.. O masă mică și un puf. Toate elementele sunt destul de ușoare, astfel încât orice angajat le poate "rearanja" în câteva minute spațiu. În general, totul este conceput astfel încât utilizatorii să își poată exprima creativitatea și să își creeze un "loc de muncă inspirat". Mobilierul BuzziSwitch este, de asemenea, foarte compact, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru birourile mici.

Alegerea materialelor rămâne fidelă mărcii mobilier de birou fabricat din sticle de plastic reciclate și lemn reciclat. Tapițeria este realizată din pâslă, pe care BuzziSpace o folosește în toate colecțiile sale și care a devenit un fel de marcă înregistrată a mărcii. Matlasarea nu este doar ecologică, ci oferă și o izolare fonică excelentă – esențială în mediul de birou deschis de astăzi.

Aruncați o privire la alte modele BuzziSpace.

Citește mai mult  Adăugarea milaneză de Villeroy & Boch
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: