bolovani de design

Kreoo by Decormarmi a propus combinarea elementelor artificiale și naturale. Și a creat sistemul de scaune din piatră Pavé.

La Abitare il Tempo 2010 din septembrie 2010 de la Verona ( Italia ) marca Kreoo by Decormarmi a adus un sistem de scaune extraordinar Pavé ( fr. – «pietruită" ). Seria a fost dezvoltată de artistul și designerul Enzo Berti ( Enzo Berti ).

Inspirația pentru munca designerului a venit din două imagini: sculpturile sculptate în marmură de mâna omului și pietrele rotunjite, netede apă.
Fiecare scaun Pavé în două părți. Baza este realizată din ( opt tipuri de marmură ) iar scaunul- Fabricat din lemn de larice masiv, albit. Jumătățile sunt șlefuite și ținute împreună de o tijă solidă.

Citește mai mult  Vitaminizare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: