Bucătărie cu șanse egale

Pyram prezintă un proiect ergonomic conceput în colaborare cu o echipă de studenți de la Ecole Supérieure des Arts et Designs de Saint-Etienne din Franța.

În prezent, în Franța, este în curs de desfășurare un proiect național major care reunește cei mai importanți producători de mobilier de bucătărie și studenți la design. Tema: "Diversitatea formelor Cattelan" «Bucătăria de mâine. Unul dintre participanți a fost fabrica Pyram, care, împreună cu studenții de la Ecole Supérieure des Arts et Designs de Saint-Étienne, a explorat tema "Bucătăria și dizabilitatea" ( fr. – Cuisine et handicap );. Rezultatul este bucătăria concept Andy, al cărei prototip a fost prezentat la târgul de la Paris.

Andy este conceput special pentru persoanele cu dizabilități și pentru persoanele în vârstă, deși, în general, este o unitate funcțională care poate fi folosită de oricine, oriunde. Modelul este compatibil cu seturile standard de bucătărie Pyram, permițând modificarea acestuia pentru a se adapta nevoilor individuale ale utilizatorilor.

Unitățile de bucătărie sunt proiectate astfel încât să fie ușor accesibile pentru un utilizator de scaun cu rotile, permițând un acces de 70 cm înălțime de la podea la blatul de lucru. Majoritatea ușilor pot fi deschise fără a fi nevoie să vă ridicați de pe scaun ( atât ușile, cât și sertarele sunt echipate cu închizători de ușă ). Colțurile sunt rotunjite pentru o mai mare siguranță. O masă de servire pe roți inclusă ajută la transportul alimentelor de la aragaz la masa de luat masa. Iar materialul antibacterian al blatului de lucru cu chiuvetă integrată previne apariția mucegaiului și face curățarea mult mai ușoară.

Citește mai mult  Aniversarea scaunului de la Viena
Aruncați o privire la alte modele Pyram.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: