Mai multe BoConcept

BoConcept deschide trei noi showroom-uri în București.

În decembrie, noi saloane BoConcept și-au deschis porțile pentru clienți pe Novorizhskoe și Mozhaiskoe Shosse, precum și în centrul comercial Armada la Prazhskaya.

Brandul danez BoConcept oferă de 60 de ani un design accesibil cu un accent scandinav. Cele 250 de showroom-uri ale mărcii din 60 de țări oferă mobilier și tapițerie, accesorii și amenajări interioare. Deja 9 saloane lucrează în București. Clienții BoConcept au întotdeauna posibilitatea de a primi sfaturi de design direct în magazin sau de a comanda gratuit un specialist care să vină la fața locului pentru a elabora un proiect de design.

Descoperiți adresele showroom-urilor BoConcept.
Citește mai mult  Bugetul pentru mobilarea sufrageriei dvs
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: