Cenușă unică

Lumi ofer─â o nou─â colec╚Ťie de mobilier montat din lemn de frasin tratat termic natural inovator.

Lumi are propriul birou de design, un laborator de mobil─â ╚Öi un atelier de artizanat al sticlei. Noua lor colec╚Ťie de mobilier de exterior este rezultatul unei colabor─âri creative. ├Ämpreun─â cu speciali╚Ötii Lumi, colec╚Ťia a fost creat─â de designerul Viktoria Fastovets ╚Öi de artistul sticlar Leonid Livshits.

Transforma╚Ťi biblioteca de acas─â, vestiarul, biroul ╚Öi camera de zi ├«n mobilier. O gam─â larg─â de u╚Öi glisante ╚Öi batante, inclusiv cele curbe, face posibil─â amenajarea oric─ârei ├«nc─âperi.

Finisajele autorului fac colec╚Ťia unic─â: motive sablate decoreaz─â geamurile de sticl─â ╚Öi picturi intarsia pe suprafe╚Ťele din lemn. Materialul folosit pentru fabricarea mobilierului este, de asemenea, unic. Acesta este lemn termo. Mai exact: cenu╚Ö─â solid─â care a fost supus─â unui tratament la temperaturi ridicate.

Tratamentul termic ├«nl─âtur─â imperfec╚Ťiunile clasice ale lemnului masiv. Nu se deformeaz─â, nu se deterioreaz─â, nu putreze╚Öte. Toate acestea f─âr─â nicio impregnare chimic─â. Aspectul lemnului se schimb─â, de asemenea, ├«n bine: structura devine mai pronun╚Ťat─â, iar culoarea devine mai bogat─â.

Cite╚Öte mai mult  Noul clasic Selva
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: