Mobilier și selecție de materiale: sfaturi

Cum să economisiți energie și bani atunci când alegeți mobilierul, lămpile și materialele de finisare pentru casa dvs? Designerul Larissa Bokareva are câteva sfaturi practice.

Megamall-ul este un mega mall interior foarte bine pregătit.

De ce am decis să scriu acest articol?? Nimeni care a investit vreodată într-un apartament nu cunoaște sentimentul de a fi în impas atunci când vine vorba de alegerea mobilierului și a materialelor… Dumneavoastră, maturi și înstăriți, sunteți nedumerit de grămada de diamante de pe tavanul magazinului care vinde corpuri de iluminat. Și când vezi sute de mese de luat masa, ești total confuz. Cum să alegi obiectul potrivit fără să cheltuiești o avere și jumătate din viață pentru el?? Iată câteva sfaturi simple.

De ce am scris acest articol? Nimeni care a amenajat vreodată un apartament nu știe cum este să nu știe ce înseamnă să nu știi ce să faci când vine vorba de alegerea mobilierului și a materialelor. Tu, adult și matur, te simți jenat la vederea unei grămezi de diamante sub tavanul unui magazin care vinde corpuri de iluminat. Și când vezi sute de mese de luat masa, ești confuz. Cum să găsești ceea ce îți dorești fără să cheltuiești o avere și jumătate din viață pentru asta? Vă ofer câteva sfaturi simple.

Ascundeți

Internet: Căutarea unui prototip. Sarcina dumneavoastră: găsiți un obiect de a cărui formă și stil să fiți complet mulțumit. Cum de a alege mobilierul potrivit? Foarte simplu!

Înainte de a introduce numele articolului în caseta de căutare, adăugați cuvântul "lux" pe prima linie. Tapet, canapele, obiecte sanitare-.. toată elita. Nu vă fie teamă să optați pentru cele mai scumpe și la modă, italiene și germane. Cu ajutorul acestor ghiduri de cuvânt, puteți găsi lucruri cu un design competent chiar și printre sutele de mii de oferte obișnuite. Puteți obține oricând opțiuni mai accesibile mai târziu.

Citește mai mult  Materiale pentru blatul de bucătărie

Înțelegeți ce vă place, construiți o colecție și nu uitați să imprimați fotografii. Acest lucru îl va ajuta pe vânzătorul din magazin să găsească produsul potrivit pentru dvs.

Cel mai bun mod de a găsi mobilierul visurilor dumneavoastră este prin intermediul site-urilor de referință ale producătorilor. De exemplu, cu ajutorul site-ului am ales o canapea clasică de lux: găsit, salvat, nu uitați să semnați numele. Urmează un scaun, un candelabru, o lampă de podea, sconces, un raft, o masă de cafea și orice altceva. Procedați la fel cu dosarul "materiale": puneți în el pardoseala, perdelele, tapetul și culorile de vopsea etc.

Există multe servicii online pentru sortarea și stocarea fotografiilor. Spre deosebire de un dosar de pe computerul de acasă, Internet Archive este întotdeauna la îndemâna dumneavoastră. Ne place

Pentru căutarea de interior vă recomandăm site-ul colaj și cereți să vi se arate ceva asemănător cu visul dumneavoastră. S-ar putea să fiți surprins, dar în majoritatea cazurilor puteți găsi toate articolele de care aveți nevoie într-un singur magazin mare. Dacă nu vedeți produsul în expoziția principală, îl veți găsi cu siguranță în catalogul fabricilor cu care salonul colaborează.

Omul deștept merge de două ori. Nu vă grăbiți să cumpărați tot ceea ce ați ales. Prețul tapetului, aruncați o privire mai atentă la perdele. Cereți managerului mostre ( mostre de vopsea, mostre de parchet și de gresie, cataloage de țesături etc.. ). Adunați-i și formați un consiliu de familie.. nu se pierde timpul încercând să se găsească o soluție. Acum puteți merge la cumpărături și puteți face o achiziție rezonabilă.

Citește mai mult  Adăugarea milaneză de Villeroy & Boch

Consultare expresă. Dar ce se întâmplă dacă nu aveți timp să tăiați aplicațiile din reviste și să găsiți canapeaua visurilor voastre? online? Nici măcar nu vrei să mergi la cumpărături de două ori.. Există o soluție să se bazeze pe un designer. Mulți profesioniști, chiar și cei mai "plini de farmec" și bine cunoscut, există un serviciu numit "Express design" consultare. De obicei durează 3-4 ore și este ieftin.

Puteți obține nu doar o consultație expresă, ci și un proiect complet, cu planificare ( inclusiv instalația electrică ) vizualizări și sfaturi privind alegerea mobilierului.

Designerul este ca un bun psihoterapeut: el pune un diagnostic ( alege stilul împreună cu dumneavoastră ) și vă oferă sfaturi ( selectează mostre de mobilier, lumini și finisaje ). De asemenea, beneficiați de o soluție de planificare completă care vă permite să vă organizați camera în funcție de specificațiile dumneavoastră. Rezultat – Un interior frumos, plus economie de timp și efort mental. Veți fi de acord că nu este atât de puțin.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: