Colombostile renovare de toamnă

Colombostile a introdus în această toamnă noi produse pentru camera de zi și dormitor, care sunt o continuare a seriei de primăvară "from couture".

Uniunea creativă dintre brandul italian Colombostile și designerul Samuele Mazza ( Samule Mazza ) are ca rezultat noile piese din colecția Colombo Couture. Originea acestei serii datează din aprilie, când prima "rândunică" a fost prezentată la expoziția de la Milano — o pereche de scaune cu spătare originale ( cm. «O pereche la modă de la Colombostile de la 17.03.2011 ).

Una dintre noutățile acestei toamne este un set de canapea și fotoliu tapițat. Modele de caracteristici- Franjuri lungi care atârnă de cotiere și spătare, prin care se pot vedea cu ușurință elementele cadrului.
Un alt fotoliu nou atrage atenția cu reverele Cu cotiere care amintesc de un guler de cămașă. Corpul modelului este înfrumusețat cu lanțuri decorative. Aceleași elemente.. revere și lanțuri de căpătâi vizibil și în designul unui pat dublu din aceeași colecție.

În plus față de pat, pentru interiorul dormitorului este prezentată o nouă măsuță de toaletă cu puf. Masa este dotată cu o oglindă rabatabilă care poate fi ascunsă sub blatul mesei, dacă doriți, ceea ce o face potrivită pentru un birou de scris. Suprafața este decorată cu țesătură tartan model de tablă de șah Fabricat cu finisaj din lac cu frunze de aur.

Explorați întreaga gamă Colombostile.
Citește mai mult  Riva 1920 Milanese table
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: