Fotolii pentru diferite medii

Scaunul nu este ales numai în funcție de cost și aspect. La fel de important este și locul în care doriți să vă așezați.

Pentru bucătărie și sufragerie

Confortabil. Îți place să faci un festin lung sau preferi să iei o gustare pe fugă?? În primul caz, fotoliul ar trebui să fie tapițat, de preferință cu spătar extensibil ( acestea sunt disponibile în colecțiile de mese Leolux, Rolf Benz, Draenert, Wittmann ). Pentru al doilea, un scaun fără ornamente este suficient: pentru a vă menține scaunul aproape de masă, alegeți o piesă cu rotație și rotiță ( Tonon ). Scaunele și fotoliile pentru bucătărie trebuie alese ( sunt lavabile ) sau sunt tapițate în piele sau material textil cu o acoperire impermeabilă.

Fotoliile confortabile cu spătarul înclinat nu sunt bune doar pentru relaxare, ci și pentru a lua masa în tihnă O opțiune excelentă pentru un scaun de living/sufragerie. Iar dacă îl echipați cu rotile, este perfect pentru o gustare rapidă și devine portabil.

Scaun de cadă. Dacă baia este la fel de mare ca o cameră de zi, de ce să nu aveți un scaun confortabil în ea?? Producătorii de mobilier tapițat oferă cu ușurință produse deosebit de durabile. Un scaun de baie va avea o tapițerie care nu numai că nu absoarbe apa- chiar și picăturile se rostogolesc de pe el ( poți sta pe el gol). Proprietățile speciale ale căptușelii scaunului vă permit să folosiți scaunul în medii umede.

Citește mai mult  Mobilier din răchită: natural și sintetic

În fotografie: Fotoliu Baquet cu tapițerie hidrofugă de Rossi di Albizzate, proiectat de Zannoni Marco.

Pentru camera de zi

Frumos. Locul perfect pentru un fotoliu cu statut de la un designer la modă sau de la o fabrică renumită. Unde mai bine decât aici, pentru a prezenta oaspeților dvs. o achiziție de succes! Dacă aveți o sală de cinema acasă, poate doriți să alegeți un model complet cu un taburet, un fotoliu culisant sau un balansoar. Mobilier tapițat cu difuzoare integrate în salonul de muzică. Fotolii care dau senzația de a fi la un concert. Puteți găsi un articol cu ieșiri pentru căști, player mp3 și memorie internă de câteva Gb.

Pentru studiul

Confortabil. Pentru fiecare colț de lucru scaunul tău. Lucrul pe un computer de birou? Căutați un scaun de birou cu un sistem audio complet

Pentru cei care preferă să se relaxeze cu muzică, un fotoliu cu un sistem audio încorporat este perfect.

susținerea coloanei vertebrale în regiunea lombară și cervico-spatelor. Petreceți timp la laptop? Scaunele cu o masă mobilă pentru fotolii sunt la îndemână Un cotieră și un hotspot wireless integrat ( ). Cotieră mobilă cu ecran și tastatură care poate fi fixată pe cotieră. Doar un scaun moale și adânc este suficient pentru un studiu în bibliotecă. Interioarele în stil clasic sunt cele mai potrivite pentru scaunele de birou moderne modelele nu sunt potrivite pentru dormitor.

Acum puteți alege un scaun de lucru care să se potrivească personalității, activității, dimensiunilor și ambianței dumneavoastră.

Pentru dormitor

Mobil. Un fotoliu sensibil pentru dormitor, așezat în fața măsuței de toaletă. Alegeți un mobil ( cel puțin cu două picioare din față ) sau un "fotoliu pentru dormitor" la propriu — Astfel încât chiar și o domnișoară fragilă să o poată muta.

Citește mai mult  Pepiniera regală

Un scaun de dormitor, cel mai adesea plasat în fața unei măsuțe de toaletă, trebuie să fie ușor și mobil.

Pentru pepinieră

practic. În cazul unui fotoliu pentru copii, tapițeria este importantă – chiar și petele de marker pot fi îndepărtate cu ușurință. Copiilor până la o anumită vârstă le plac culorile strălucitoare, stridente. O soluție bună este un capac detașabil- Puteți cumpăra unul nou atunci când copilul crește. În cazul în care camera copilului este mică, o alternativă la un pat este un fotoliu reclinabil tapițat pentru copii. Acordați atenție picioarelor: acestea nu trebuie să depășească suprafața scaunului, astfel încât copilul să nu poată răsturna scaunul pe fugă.

Un scaun tapițat pentru copii nu este superfluu într-o zonă pentru copii, deoarece adulții nu sunt singurii care tânjesc după confort. Având în vedere vechimea sa, ar trebui să acordați o atenție deosebită siguranței, practicii, designului.

Pentru birou

Durabil. La fel ca și toate reglajele și suportul ( spate, gât și coate ) trebuie să acordați atenție materialelor folosite. De preferință modele cu o tapițerie cu rezistență mai mare la abraziune.

Exemple de scaune de birou.

  • Giroflex 646 Scaun executiv de Giroflex, proiectat de Fancelli Paolo
  • Modelul HeadLine de la Vitra, proiectat de Bellini Claudio, Bellini Mario
  • Model 3C72 / 3C42 de la fabrica Interstuhl, design Krob Andreas, Bruske Joachim
  • Giroflex 68 Scaun executiv 1 de la fabrica Giroflex, proiectat de Fancelli Paolo

Giroflex 646 Scaun executiv de Giroflex, proiectat de Fancelli Paolo.

Pentru casă și grădină

În picioare. Mobilier tapițat în aer liber ar trebui, mai presus de toate, să reziste la capriciile vremii: nu se teme de ploaie și zgârieturi ocazionale, nu pentru a arde la soare. Scaunele din materiale sintetice, pe un cadru din oțel inoxidabil cu un tratament special împotriva coroziunii sunt cele mai bune pentru acest scop.

Cu toate acestea, colecțiile speciale de scaune de exterior sunt concepute pentru a face față capriciilor naturii. Principalul lucru.. nu scoateți "răchita" naturală în aer liber. Modelele din ratan sunt concepute pentru designul interior al caselor de țară și pentru utilizarea pe terase acoperite.

Citește mai mult  Tendințe de interior 2016 de către 4 designeri profesioniști

Utilizarea materialelor sintetice în fabricarea mobilierului tapițat de grădină, nu numai că îl face "all-weather"- Este o modalitate ușoară de a vă reîmprospăta interiorul – vă deschide o lume nouă de confort și vă oferă mai multe posibilități de gândire și imaginație în materie de design.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: