Debutul mobilierului Verpan

Verpan a decis să nu se limiteze la producția de corpuri de iluminat inventate de Werner Panton și a început să reproducă scaune și fotolii pe baza modelelor sale.

Compania daneză Verpan, care își ia numele de la Werner Panton ( Verner Panton ), deține drepturile exclusive asupra unui număr mare de corpuri de iluminat proiectate de acest celebru arhitect și designer.

Până de curând, marca a fost implicată doar în producția de lămpi. Iar acum a fost anunțată lansarea unei linii de mobilier și a unei colecții de accesorii ( în special un covor )- tot de Werner Panton. Pionierii colecției sunt scaunul și fotoliul System 1-2-3, care au fost proiectate de designer în 1973 și recreate după schițele din arhiva sa.

Ambele modele prezintă detalii "pantone", semnătura Pantone contur- spătarul se îmbină ușor cu scaunul și piciorul. Un fotoliu disponibil în tapițerie matlasată decorativă capitonată.

Citește mai mult  Istoria scaunului balansoar
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: