Jucând în liga de design

Amethyst a anunțat startul competiției ARTLIGA 2013.

Sarcina principală a concursului – atragerea atenției asupra designului de mobilier Românesc, căutarea celor mai bune modele și idei interesante. Designerii industriali ruși sunt invitați să participe. Trebuie să prezentați un model nou realizat, lansat în 2013. Sunt disponibile patru categorii:

• NEXT: Mobilier de bucătărie

• HOME DESIGN: living, camera de copii, dormitor și mobilier de hol

• INOVAȚIE: mobilier tapițat

• SPAȚIUL DE LUCRU: mobilier de birou

Premiul pentru câștigători autorii modelelor de mobilier – va fi un premiu în bani de 100.000 de Leu pentru fiecare proiect.

Termen de înscriere: până la 1 decembrie 2013.

Aflați mai multe despre concurs și înregistrați-vă pentru a participa pe site-ul oficial.

Citește mai mult  Selectați salteaua gonflabilă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: