Deschideți porțile!

Geuther a refăcut ideea de parc de joacă. Nu mai este nevoie de puțin spațiu: o poartă de siguranță specială poate fi montată la ieșirea din cameră sau pe scara de la primul etaj.

Brandul german Geuther îndeamnă la transformarea întregii case într-un țarc de joacă- Împrejmuiți toate zonele de siguranță pentru copii cu poarta de siguranță Easylock.
Este posibil să se construiască orice dimensiune și să se configureze locul de joacă cu doar câteva componente. Și puteți separatoare speciale care blochează zonele "periculoase" uși, scări și șeminee.

Într-un "gard" insurmontabil pentru cei mici există o ușă cu chepeng care poate fi deschisă cu ușurință de un adult.
Nu este nevoie să stricați lucrările de renovare pentru a instala poarta de siguranță nu este nevoie de găurirea pereților sau a podelei. Modelele se potrivesc fără elemente de fixare suplimentare și pot fi îndepărtate fără a lăsa urme. Material Aluminiu și lemn.

Citește mai mult  Mai multe BoConcept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: