Înstrăinarea de Matteograssi

Bonacina Pierantonio deschide un nou capitol în istoria sa îndelungată: la sfârșitul lunii decembrie 2009, echipa 7 lansează ?. Fabrica face parte din grupul de companii Matteograssi.

Fabrica de mobilă italiană Bonacina Pierantonio, Fondată la sfârșitul secolului al XIX-lea, Matteograssi este mândră să anunțe că, din decembrie 2009, este una dintre cele mai mari companii de pielărie din lume. Face parte din grupul de mobilier Matteograssi.

Obiecte deosebite din colecția Pierantonio Bonaccina

Matteograssi este unul dintre cei mai mari producători de mobilă din Italia. Inițial un atelier de șale care datează din 1880, astăzi este un producător de renume internațional de mobilier din piele(80% din producție este destinată exportului;. De exemplu, mobilierul său poate fi găsit în saloanele de afaceri ale unora dintre cele mai renumite aeroporturi din lume: Roma, Barcelona, Frankfurt, Rimini etc. Și nu e de mirare – Matteograssi a fost cel care a știut cum să facă mobilă din piele care poate rezista peste 100 de ani în cele mai intense condiții de stres.


Odată cu schimbarea conducerii, continuitatea familiei Bonacina Pierantonio nu va fi întreruptă, deoarece proprietarii Isabella & Gianfranco Zanchetta Bonacina ( Isabella & Gianfranco Zanchetta Bonacina ) trecând frâiele nepoților lor, frații și surorile Grassi, Massimo, Grazia, Paola, Stefano & Elena ( Massimo, Grazia, Paola, Stefano & Elena Grassi ).


La Matteograssi există o relație specială cu pielea, care se reflectă direct în calitatea finală a mobilierului: în anii 1920, când Matteograssi era o fabrică de hamuri, numele Matteograssi a devenit legendar – produsele se distingeau prin îmbrăcarea unică a pielii, iar toate cusăturile aveau exact aceeași dimensiune. Acest principiu rămâne neschimbat chiar și astăzi: Matteograssi controlează cu mare atenție toate procesele de prelucrare a pielii și de producție a mobilierului.

Citește mai mult  23 de canapele din piele în culori vii

Doar la prima vedere, se pare că nu există nimic în comun între această companie – lider pe piața de piele și un producător de mobilier din răchită.

Adăugarea Bonacina Pierantonio la un brand cu o istorie atât de glorioasă și îndelungată este o recunoaștere incontestabilă a meritelor fabricii și a calității produselor sale. De asemenea, compania este de mult timp activă în sectorul contractelor. Poate că anul 2010 va aduce proiectele comune a două mari mărci. Felicitări pentru !


Articolul folosește imagini de pe site


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: