Fulgi de zăpadă și roboți Offecct

La târgul de mobilă de la Stockholm, Offecct a prezentat atât modele cu forme naturale, cât și modele inspirate de știință și tehnologie: "mese robot" și "scaune robot".

La Târgul de mobilă de la Stokholm- În 2010 au fost lansate două produse noi în același timp. Fulgi de zăpadă ( mese.— «fulgi de zăpadă" ) făcut pentru companie Ofertă de către trio-ul de arhitecți Claesson Koivisto Rune. Designer Eero Koivisto ( Eero Koivisto ) spune că mesele au fost inspirate de lucrările lui Wilson Bentley ( Wilson Bentley ). Acest fotograf, care a trăit la sfârșitul secolului al XIX- lea, a fost un artist de de la începutul secolului al XX-lea, și-a dedicat întreaga viață fotografierii fulgilor de zăpadă. În cartea sa, publicată în 1931, o imagine cu două mii de fulgi de zăpadă Și niciunul dintre ele nu este la fel!

Pe mesele Snowflakes, designerii de la Claesson Koivisto Rune au decis să transfere principiul "irepetabilității" fulgi de zăpadă- Forma fiecărei mese este proiectată cu ajutorul unui program informatic, iar parametrii se schimbă de fiecare dată. De aceea, fiecare masă este unică din toate punctele de vedere. Ceea ce au în comun este faptul că toate au același diametru și șase raze. Mesele Offecct sunt disponibile în trei înălțimi diferite. Materialul este piatra artificială Corian.

Designerul este Luca Nicetto ( Luca Nichetto ) a proiectat un nou scaun pentru Offecct, inspirat de videoclipul cântăreței islandeze Björk pentru piesa All Is Full Of Love ( regizat de Chris Cunningham ). Personajele din acest video- roboți care prind viață cu sentimente umane.

Citește mai mult  Tendințe de interior 2016 de către 4 designeri profesioniști

Potrivit lui Luca Nicetto, ideea i s-a părut atât de fascinantă încât a decis să facă ceva similar cu mobila. Așa că a proiectat un scaun făcut din placaj îndoit pentru a semăna cu conturul unui corp uman și l-a numit Robo- .. «robot". Scaunul robot — Picioarele și spătarul superior pot fi separate de scaun, astfel încât se potrivesc într-o cutie mică și plată () este ușor de transportat și foarte ecologic;. Scaunul Offecct este disponibil în negru sau alb, sau în nuanțe naturale de lemn de frasin.

Un videoclip pentru piesa All Is Full Of Love

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: