Grădina italiană

Riva Mobili dArte continuă cu colecția de mobilier Giardino Italiano. Gama este completată cu noi elemente pentru divertisment: un dulap pentru vinuri, un scaun de bar, o masă și un candelabru. Designul acestei serii este inspirat de frumusețea naturii și de grădinile clasice de iarnă.

Colecția de mobilier Giardino Italiano de la compania italiană Giardino Italiano Riva Mobili d'Arte apare sub deviza "chemarea naturii". Conform ideii creatorilor, designul obiectelor din colecția Giardino Italiano amintește de așa-numitele conservatoare, sau sere pline de numeroase plante termofile.

Introduse în Italia în secolul al XVI-lea, aceste verande au fost foarte populare în Europa de Nord, în special în Anglia. Treptat, pe lângă scopul lor principal de cultivare a plantelor, conservatoarele au dobândit unul nou: au devenit un loc de plimbare, întâlniri, întâlniri romantice.

Iată colecția reînnoită Giardino Italiano, al cărei nume înseamnă literalmente "grădină italiană", creată și ea pentru a petrece timpul cu o discuție și un pahar sau două de vin. Există câte ceva pentru toată lumea: Giardino Italiano by Riva Mobili d'Arte prezintă câteva noutăți: un dulap de vinuri din patru piese cu o nișă deschisă și compartimente pentru rafturi, un scaun de bar tapițat cu piele și spătar jos și o masă de bar cu un blat rotund.

Fabricat din lemn masiv și cu sculpturi tradiționale Riva Mobili d'Arte sculptate manual. Ușile centrale ale dulapului pentru vinuri sunt decorate cu o grilă forjată figurată. Un candelabru cu treizeci de lămpi completează colecția Giardino Italiano: rama sa din alamă este decorată cu motive de frunze de viță de vie și pandantive cu ciorchini de struguri din sticlă de Murano.

Citește mai mult  Mobilier de cabinet: ceea ce face diferența dintre ofertele clasice și moderne?

Imagini de pe site au fost folosite în articol


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: