Gulere albe

Quodes a lansat un sistem de stocare, al cărui prototip a fost prezentat la expoziția de la Milano din 2009. Se remarcă prin detaliile sale de inspirație retro.

Designerul Oki Sato ( Oki Sato ) fondator al Nendo a dezvoltat sistemul de depozitare modular Collar ( pentru Quodes. – «guler" ). Numele noului produs provine de la faptul că marginile sale rotunjite amintesc de gulerele ridicate ale cămășilor la modă în anii '60.

Există o gamă de recipiente de diferite forme și dimensiuni pentru a crea un aranjament potrivit, dar pot fi folosite și individual. Gama include elemente cu sertare extensibile sau uși cu balamale, dar și elemente de nișă cu rafturi deschise.

Blaturile sunt realizate din MDF acoperit cu pulbere ( fronturile sunt din aluminiu lăcuit ) ramele bibliotecilor deschise sunt din metal vopsit. Paleta de culori include nuanțe naturale, neutre.

Citește mai mult  15 canapele din Italia
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Ioana

    Ce înseamnă expresia „gulere albe” și cum este asociată cu anumite domenii de activitate? Îmi poți oferi mai multe informații despre acest termen?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: