Vitaminizare

Carl Hansen & Son oferă o mostră de "vitamina C" a designerului. Scaunul și fotoliul CH 24 au primit un ton citric vesel, cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a companiei.

Carl Hansen& Fiul a revopsit de mai multe ori celebrul scaun cu spătarul în formă de furcă CH 24. Pe lângă tradiționalele nuanțe naturale, CH 24 a apărut deja în portocaliu și albastru aprins, iar în cadrul Salonului Mobile din 2010 a fost prezentat și în patru culori citrice nuanțe- coaja și pulpa de lămâie verde.

Faceți clic pe imagine pentru a o mări.

  • Scaunul CH_24 de la fabrica Carl Hansen & Son
  • Scaun CH_24 de la fabrica Carl Hansen & Son
  • Scaunul CH_24 de la fabrica Carl Hansen & Son
  • scaunul CH_24 de la fabrica Carl Hansen & Son

Scaun CH_24 de la fabrica Carl Hansen & Son.

În acest an, modelul iconic împlinește 60 de ani. Scaunul CH 24 a fost proiectat de Hans Wegner ( Hans J. Wegner ) în 1949 și în producție continuă din 1950. Trebuie remarcat faptul că acesta a fost primul scaun proiectat de Hans Wegner pentru Carl Hansen & Fiu- și este în mare parte datorită acestui designer că marca a câștigat o popularitate pe scară largă.

Un alt motiv de sărbătoare – în sortimentul fabricii Carl Hansen& Fiul, în 2010, a fost reintrodusă o "noutate" Un scaun vechi de jumătate de secol: CH468 a fost proiectat de Hans Wegner în 1960.

CH468 nu a fost lansat în producție de serie: doar două prototipuri au fost produse până în 2010. Unul a fost păstrat în atelierul lui Hans Wegner, iar altul a fost produs în 1968 pentru a fi publicat în revista daneză de design Mobilia ( anunțat ca AP68 ). Recreația scaunului CH468 după planurile originale ale designerului, atât prototipuri, cât și un model de lut.

Citește mai mult  26 de paturi - produse noi pentru 2012
VEZI ȘI
Noutăți la Salone Internazionale del Mobile – 2010
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: