Lumi se oferă să stocheze cărți în alb

Lumi lansează o gamă de dulapuri în culori noi.

Noua colecție de mobilier Lumi include biblioteci și vitrine. Dulapurile la fel de adânci ca o singură carte vă vor permite să vă aranjați confortabil colecția de opere ale autorului preferat. Toate volumele vor fi la îndemână, iar ușile din sticlă mată vor elimina zgomotul vizual.

Pe de altă parte, vitrinele prezintă o colecție de veselă sau figurine în toată splendoarea lor. Ușile lor sunt realizate din sticlă transparentă. Deși există și compartimente oarbe. Noua colecție.. designer adevărat. Permite un sistem de depozitare optim. Toate elementele sunt realizate din MDF și vopsite într-o nuanță nouă alb mat.


Explorează alte colecții de mobilier de la Lumi.

Citește mai mult  25 mese rotunde
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: