Mobilier de conectare

Extremis este specializată oficial în "mobilier care sporește starea de spirit". Și, de asemenea, fac mobilier care aduce oamenii împreună. În cadrul acestui concept unificator, fabrica a prezentat patru produse noi la târgul imm Cologne 2010 din Köln, în ianuarie.

O temă comună care unește cele patru produse noi ale companiei belgiene Extremis prezentate la im Köln 2010 este conectarea oamenilor între ei.

Una dintre modalitățile de a fi împreună este de a petrece timpul liber împreună. Și tocmai de aceea Extremis a dezvoltat Abachus, o masă în aer liber. Se deosebește de mesele obișnuite prin blatul său triunghiular cu trei scrumiere integrate în centru.

Masa Abachus este susținută de trei picioare, fiecare dintre ele purtând două coarde și servind drept scaune. Dacă este necesar, picioarele pot fi fixate pe sol sau pe podea.

Masa este fabricată din oțel galvanizat și lemn exotic dur de iroko. Materialele rezistente la abraziune vă permit să folosiți Abachus în aer liber în toate anotimpurile.

  • În imagine: Umbrela InUmbrina de la Extremis
  • În imagine: Umbrela InUmbrina de la Extremis
  • În imagine: Umbrela InUmbrina de la Extremis
  • În imagine: Umbrela InUmbrina de la Extremis

Pe fotografie: Umbrela InUmbrina de la compania Extremis.

Masa Extremis poate fi completată de o masă-umbrelă pliabilă InUmbrina, care este o versiune mai ușoară a modelului InUmbra creat anterior. Noul model se deosebește de prototip în primul rând din punct de vedere al dimensiunilor. Diametrul InUmbrina este de 2,5 m.

În plus, două modele existente au fost nou proiectate pentru im Cologne 2010.

Sistemul de scaune Kosmos, sub forma unei canapele rotunde cu o masă și o umbrelă, este acum disponibil într-o versiune cu spătar mai înalt. Designerii au dorit să creeze o atmosferă mai confortabilă și mai intimă. Pernele scaunului și ale spătarului pot fi tapițate în piele naturală sau sintetică sau în material textil. Disponibil și cu tapițerie suplimentară din piele. Culorile standard ale sistemului de scaune Kosmos sunt alb și negru.

Citește mai mult  Mai multe BoConcept

Panoul Sticks de la Extremis, conceput pentru a împărți spațiul și "a crea intimitate acolo unde este necesar", are acum iluminare din spate cu LED-uri. Lumina trece prin tavan și formează un ornament frumos atunci când trece prin numeroasele bare verticale.


Imagini folosite în acest articol


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: